radzio99 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam macie jakies propozycje na HE 125???:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No nie masz zbytnio w czym wybierac bo jedyne motocykle w tej klasie to: hm cre125 (ktorego praktyczznie nie ma), huska wr125 i ktm exc125. Jeszcze zalezy jaki rocznik cie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Wez zastanow sie tez nad kdx i crm tez troche KM maja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) mam CRM do sprzedania, po KMX będzie wystarczająca Edytowane 7 Maja 2007 przez Artur_125 Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 no i co z tego ze maja troche wiecej mocy od KMX'a jak zawieszenie i prowadzenie jest nieporownywalnie gorsze. mocowo tez w sumie spoooro sie roznia :icon_mrgreen:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Jak byś był zainteresowany kdx 125 po generalce to pisz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ale poweidz mi jedno czemu zamiast kmx 125 chcesz kupic hard enduro 125?? a nie np 200/250 albo jakies 4t??ale jesli juz to tylko exc 125 i huska wr 125 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja mogę śmiało polecić ktm exc125. Jak bys był zainteresowany to mo jest na sprzedaż i blisko bo spod poznania:). Za tydzień prawdopodobnie będzie na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja miałem do czynienia z Hondą CR 125 z 94 roku, z zaworem wydechowym.W porównaniu z DT 125 i KMX 125 to CR'ka to był diabeł.Miało to coś koło 40HP i przy otwarciu zaworu wydechowego wyrywało z rąk.Lekutkie to było jak rowerek i poszło za 5800.Polecam taki motorek bo DT125 i KMX125 po prostu nie jedzie... PS.ważę 90kg :buttrock: TOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja bym ci polecał Suzuki RM 125 kolega ma i zaj.. mu to chodzi "nie ma góry pod którą by nie wyjechał" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 kolega chce hard enduro a nie maszyne do mx. Tez jestesem zdania ze wyczyn sie nadaje do enduro tylko problem jest w czestosci napraw i problemem rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 a Gas Gas ec 125?? też fajna maszyna i ostatnio troszke było na allegro nie wiem jak teraz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 a jakie masz doswiadczenie z gasgasami? ale poweidz mi jedno czemu zamiast kmx 125 chcesz kupic hard enduro 125?? a nie np 200/250 albo jakies 4t??moze dlatego ze kolega podchodzi do sprawy z glowa? endurko 125cm3 a cross 125cm3 to jak niebo a ziemia. Ja mam teraz 250cm3 2t i wcale na probie enduro sie na tym motocyklu super nie czuje - znacznie przyjemniej mi sie yz'tka 125 latapzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Sprawa wygląda tak:Jeżdże duzo w terenie ale musze dojezdzac tez czymś do szkoly(20km) no i warto by miec jakąs blache pod blotnikiem i 125 w 2t dosyc dobrze sie jeździ i nie duzo pali w porownaniu do 250:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 hahahahahahahhaa wyczynem do szkoly. Ludzie zlitujcie sie blagam. 250cm3 2t pali tyle co setka czyli troche ponad 10l/100km Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi