Pawik Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 http://www.allegro.pl/item190774819_kmx_125_sprowadzony.html jade zachwile poniego ... teraz potrzebuje szybkiego kursu na co zwrocic uwagę... na co??? V\maxjak sie wkreca na obrotyamortyzatory jak odbijają i czy nic nie stuka w silniku ... jezeli stuka to jak to mniej wiecej słychać POMOCY za 1.5 godziny wyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) napaliłes sie jak pies na jeża spokojnie, wydać 4 tys jest łatwo ale kupić coś wartosciowego dużo trudniej podejdz do tego na spokojnie, poczytaj podwieszony temat o KMX-ie poza tym sprawdza się jak każde moto przed zakupem a o tym było full razy na forumnumery ramy, legalnośc, czy rama prosta, zawieszenia, przeszłosc powypadkowa, luzy, dziwne stuki, stan częsci eksploatacyjnych typu opony łancuch, klocki i stan ogólny poszukaj, bo wątpie że w ciągu godziny ktoś kto zna dokładnie KMX-a tu wejdzie i napisze poradnik :) Edytowane 6 Maja 2007 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Na stuki w 125 2T to nie ma co tak bardzo przywiązywać wagi bo 125 już tak mają że trochę stukają pukają. Zwróć uwagę przede wszystkim czy jest prosty i czy jest w miare elastyczny ( jak na 2T) Gdyby się okazało że potrzebuje bardzo wysokich obrotów żeby się wkręcać to pewnie ma załatwiony tłok. Najlepiej jak byś też zdjął dekiel i sprawdził kompresję (obróć magnetem i zobacz czy będziesz miał duży opór czy będzie luźno latało) i sprawdź czy nie ma luzów na wale ( chwyć magneto i poruszaj nim we wszystkie strony i zobacz czy nie ma luzów). No i oczywiście posłuchaj czy nie dzwonią pierścienie. Mam nadzieję że to Ci pomoże i że będzie to dobry zakup :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Hahahahahahah :D Wiertara na moderatora działu Enduro-Cross!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 podpisuje sie pod tym!! hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Wiertara powiedz mi po jakiego chu*a piszesz takie bzdety? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Po prostu przejedź sie zobacz jak sie zbiera. Czy nie muli sie na biegach i wszystko. No wiadomo jak bedzie dzwonil jak dzwony w kosciele to nie warto brac a jak silnik w miare cicho pracowal to loozik:D A no i zobacz jak na wolnych obrotach czy w ogole chodzi.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Nie zakladam nowego tematu bo mnie strzałek opierniczył ze zakladam taki temat ENTY raz . no ale musiałem nie mialem duzo czasu ... no wiec tak Kupiłem :icon_mrgreen: :crossy: :crossy: cena jak na jego stan przyzwoita bo dalem 3000 musze go poskrecac dobrze bo koles jak przywoził to kiere ma krzywo zalozona . Wiadomo powyczyszczac filtr powietrza ustawic gaznik bo ma za niskie obroty i gasnie :icon_eek: rame podpicowac bo gdzie nie gdzie jest rdza . podmalować i bedzie pico bello Stan silnika oceniam na prawdopodobnie zablokowany nic nie stuka ani nie puka pali ładnie na cieplym i na zimnym. kosza sprzęgłowego nie słychac . skrzynia ładnie pracuje nic nie rzęzi . kompresja jest ;]no i teraz co do osiągów V\max to 100 km/h przy 9 tysiącach na jałowym kreci niecałe 11 tysiecy mysle ze jest zablokowany co wy na to ?? i foto KMX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 odnosnie wiertery wyp[owiedzi bo terraz to juz nie wiem. Luzy na wale to chyba nie chodzi o to ze magneto sie rusza w gore , w dol i na boki, bo to na lozyskach by bylo, mi sie wydawalo ze luzy na wale to chodzi o korbe? czy sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 w sumie chyba sie nie mylisz... jezeli korba bedzie miała luz to łozyska korby mogą byc dojechane. niekoniecznie to musi byc luz na wale... wg mnie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 no wlasnie:) bo kurde wiertara mnie zmylil:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A uda Ci się to zarejestrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 A wiec gratuluje zakupu... Ale z odblokowaniem mozesz miec problemy u mnie nie moge znalezc tego badziewia co blokuje:/Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 A uda Ci się to zarejestrować? no daje rade ... bede rejestrowal na 50... znam kolesia daje w łape i mam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Nie no dobry wybur ja tez mam kmx-a GRATULACJE i gumowych drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi