rzemyk90 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 To gratuluje fury:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ube Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 to trochę różnica pytać o aprilię lub suzuki a kupić kawe, równie dobrze można było tego posta nie zakładać ale z drugiej strony będzie to jakaś pomoc dla innych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 to trochę różnica pytać o aprilię lub suzuki a kupić kawe, równie dobrze można było tego posta nie zakładać ale z drugiej strony będzie to jakaś pomoc dla innych forumowiczów mam wraznie ze nabijasz sobie posty... :banghead: była okazja wiec kupiłem . a RXów niebyło w moim zasiegu ... były ale za drogie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 siema spławik , moje zdanie Aprilka lepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 siema spławik , moje zdanie Aprilka lepsza... Przeczytaj caly temat a nie bez sensu odpisujesz... Koles juz kupil KMX'a. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi