enduroguy Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Jestescie jak dzieci - slyszycie KTM i odrazu macie mokro w portkach :notworthy: . Ja rowniez znacznie bardziej akceptuje KTM'a jako marke i jakbym mial wybierac w innych pojemnosciach to wzialbym pomarancze, ale to ze 250cm3 4t exc jest ch*owe to nawet moja siostra wie. Kierujcie sie mozgiem a nie stereotypami i wygladem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 po prostu exc250 racing to jest to samo co exc450 tylko że ma mniejszy cylinder, i nie kręci wysoko, stąd niska moc. jak na pierwsze terenowe moto napewno wystarczy , 30KM to nie jest tak mało Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 chyba bym wolal KLX'a300 kupic - przynajmniej latwiej sprzedac bedzie, bo te starsze exc250f to srednie branie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Nie rozumiem was. Nie lepiej kupic odrazu yamahe? Latwiej jest ja pozniej sprzedac, poza tym zawsze nadchodzi moment w ktorym przydaloby sie wiecej KM :smile:pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 co w ogóle sądzicie o 250 4t jest mniej awaryjne i mniej w nie trezba pakowac kasy niż 125/250 2t?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 co w ogóle sądzicie o 250 4t jest mniej awaryjne i mniej w nie trezba pakowac kasy niż 125/250 2t?? każde moto jest tak samo awaryjne, koszty utrzymania porównywalne do 125 2t tylko że później "duży" remont wypada Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ja pierdo*e, ciekawe od kiedy zmiana przelozen zwieksza moc. nie wiem po co woogole ten temat. Zalozyciel jest napalony na KTM'a jak pies na suke.Pzdr a czy ja napisalem ze zwieksza moc?kurde, czlowieku.. daj se siania z takimi komentarzami...przeciez to oczywiste, ze to zwieksza przyspieszenie i zrywnosc, a obniza predkosc na poszczegolnych biegach.myslisz ze czytajacy to forum przerzutek w rowerze nigdy nie mieli? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) czytajac twoje posty mam wrazenie ze niektorzy mozgu nie maja. Czlowieku KTM to nie enduro z lat 80, zeby zmieniac sobie przelozenia w celu dostosowania motocykla do jakiejs normalnej jazdy w terenie. Fabryczne przelozenie to zloty srodek- biegi sa w miare dlugie i moto jest wystarczjaco zrywny. Rozumiem bawic sie w ten sposob jak placisz za motocykl np 3000zl ale nie 17k. W wr'ce na serii jezdzi sie bardzo dobrze Edytowane 7 Maja 2007 przez enduroguy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 propo zmiany przełożeń to ja i kilka osób co jeździ na zawody zmienia zębatki w zależności od warunków i terenu , po to jest w ktmie napinacz łańcucha asymetryczny Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Żygać się chce jak się czyta wasze wypowiedzi. Jeden przeczytał w motocyklu, inny ślini się do ktm'a bo ma szpanerski kształt plastików i czarne felgi, albo inny bajer. Strasznie mało merytoryki w tej waszej dyskusji.Ktm exc250 enduro do 2006 jest bardzo słaby. Ten model to była porażka na całej linii. Chcesz to kupuj, ale łatwo nie będzie znaleźc łosia na tak nieudany model pod względem silnika. Dla mnie tylko Yamaha oczywiście. To najstarsza 250tka produkowana od 2001 roku ! Ma wyeliminowane wszystkie możliwe błędy konstrukcyjne (przynajmniej większośc) i już to jest dla mnie niezaperzeczalnym argumentem za yamahą. Kolejna sprawa to zawieszenie. Może i te nowe <2006 KTM'y mają już bardziej ludzkie zawieszenie. Ale kiedyś to była niezaprzeczalna prawda, że zawieszenie yamahy a ktm'a to jak niebo i ziemia. Ja po mojej przesiadce na yzf'a mogę to śmiało potwierdzić. I nieprzeszkadza mi to , że yzfowi nie zmieniają co roku plastików , nie anoduja felg i nie malują ram na różne kolory. Motocykl ma się dobrze prowadzić i być niezawodnym. Pozdrawiam,Filu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 filu nie przeginaj w druga strone, w tych latach Wr jest lepsza ale to nie zanczy ze wszystkie KTM'y sa do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 filu nie przeginaj w druga strone, w tych latach Wr jest lepsza ale to nie zanczy ze wszystkie KTM'y sa do dupy. Ok, prawie wszystkie :clap: A na poważnie to jasne, ze nie. Ale rozpratrujemy tutaj porównanie 4suwowych 250tek a nie ogólnej wyższości Yamahy nad ktmem :DA co do zawieszenia to moim zdaniem dotyczyc to 95% tych starszych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 aha ... teraz następny problem ... hehe ;D ;] gdzie dostać EXCF ... hehe w ogóle nie moge go namierzyć w Polsce .. oczywiście nie licząc salonu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi