magneto Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 takie czesci to tylko allegro. w sumie to chyba jest to samo co w mbx, ale i tak nowego w polsce nie wiem czy kupisz... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 wiecie może czy to jest ten caly moduł zapłonowy?? http://www.bikepics.com/pictures/938772/ bo to jest z tyłu obok siedzenia pod owiewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 zgadza się. To jest Moduł Zapłonowy :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam!! Ma ktos może schemat elektryki albo silnika do NS1 montessa;(??? bez tego nie rusze roboty :icon_mrgreen: jesli by ktoś mial to prosze tu napisac albo przesłac na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Schemat instalacji elektrycznej A tutaj kilka schematów silnika, jakie znalazłem.Silnik (1)Silnik (2)Silnik (3) P.S. "Montesa", do kroćset! Gdzie wy tam widzicie podwójne "s"? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Schemat instalacji elektrycznej A tutaj kilka schematów silnika, jakie znalazłem.Silnik (1)Silnik (2)Silnik (3) P.S. "Montesa", do kroćset! Gdzie wy tam widzicie podwójne "s"? :flesje: To jest takie "ruchome" S żeby lepiej brzmiało :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 dzieki:)) bardzo mi sie to przyda:)) a nie wiecei może kto ma do sprzedania moduł zapłonowy ten czarny z tyłu co sie znajduje pod siedzeniem?:P((( bo zepsół mi sie! może macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Arcer dzieki za schematy :flesje: przydadzą się :icon_twisted: postawiłbym ci pifko ale nie ma takiej funkji na forum :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 :buttrock: co do cewek to ostatnio bralismy z kumplem na zamówienie cewke do Yamahy Tzr . we wrocku jest sklep po Wueską czy jakos tak i tam na zamowienie sciagaja czesci :flesje: oczywiscie jesli jestes z wrocka . pzdr, ! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 siema ja w tej samej sprawie ;/ mam ns1 miałem wypadek dos powazny motor koziołkowal no i teraz niemoge dostac czesci moze mi dacie jakies numer gosci co maja cała ns1 na czesci w rozsadnych cenach chodzi mi teraz o owiewki na silnik przedni błotnik itp..... prosilbym o jakies wiadomosci moj e- mail ; [email protected] ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 SIema;)) macie stronke gdzie mozna kupić klocki hamulcowe na tył do NS1 Montesa?:> bo mi sie zjehały:( i jaki to jest ich model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ja pierdykam, co wy tak z ta montesa??? NS1 i tyle. http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...otProd&nr_tab=6 ja wlasnie do siebie kupilem klocki na przod, brenta, 53zł pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 SIema;)) macie stronke gdzie mozna kupić klocki hamulcowe na tył do NS1 Montesa?:> bo mi sie zjehały:( i jaki to jest ich model... siemaa ja kupowałem tutaj :banghead: http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...otProd&nr_tab=6 :D MACIE JAKIES PLASTIKI DO NS1 ?? , I INNE CZESCI :banghead: ?? ja pierdykam, co wy tak z ta montesa??? NS1 i tyle. http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...otProd&nr_tab=6 ja wlasnie do siebie kupilem klocki na przod, brenta, 53zł pzdr:) O widze ze w tym samym sklepie kupowalismy, niemasz moze jakis czesci do ns1 ?? miałem wykladke :P i niemoge dostac plastikow jak bys mial jakiegosc goscia ktory ma ns1 na czesci daj znac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapcon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 witam czy ktos czyta to co tu sie pisze czy nie ???? , pytalem o jakies czesci chodzi mi tu o plastiki niewiecie kto by miał ?? mógłbym kupic dopiero za jakis miesiac koło wrzesnia wescie cos mi napiszcie bo zabardzo niewiem gdzie mozna dostac te czesci pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 powiem ci tyle ze dostac plastiki do ns1, mowiac oczywiscie tylko o tych boczny, graniczy z cudem. kolega szuka juz niemal rok czasu i kupil dopiero jeden, lewy boczek. tylko allegro. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi