osmul Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 kurde takich to powinno sie za jaja wieszac :P wazne ze zyjesz, motor bedzie drugi albo ten naprawisz. zdrowie najwazniejsze. co z gosciem z auta???? pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Taka prawda, że lepiej jechac szybciej niż wolniej ...Wiem to z autopsji jak jechałem cały czas 60-70 km/h w trasce na skuterze ... Tragedia ;) O mało mnie nie rozjechali :P Życzę zdrówka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) witam serdeczniedzięki za życzeniaa co facet no nic - wypadek ot - no pojechał za wcześnie tak twierdził, a teraz już się miga że ja mu drogę zajechałem i wpadłem n niegoco za ludzie - ale są świadkowie i zeznali jak było ja się czuję lepiej - ale już nigdy nie pojade 50 km na godzinę grzecznie za autobusem - poprostu wyprzedzam - bo inaczej cię nie widzą a ja zobaczą to na sekundę przed puknięciem .szkoda słów a policję to chętnie bym dokształcił dla nich wszystko zło to motocykliści i każdy jedzie 200 km/h Edytowane 14 Maja 2007 przez Klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hes Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 No ekstra i jak tu jeżdzić w okolicach przepisów źle (niebezpiecznie) z dużymi prędkościami nie legalnie :biggrin: to naprawde staje się problemem motocyklisty XXI w. :icon_eek: Dobrze że już czujesz się lepiej pozdrawiam i życze szybkiego powrotu na motocykl ;) PS.To dobrze że nie zamierzasz rezygnować z dwóch kółek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 jedna z zasad jazdy na motorze jest taka, by nie jeechać za dużymi samochodami (van, ciężarówki) bo cię nie widzą: są dwa rozwiązania:1- wyprzedzić2-zachować duuuuuuuuży odstęp powrotu do zdrowia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Grunt że Ty Klaus jesteś cały. Motocykl to pikuś da radę wyklepać i pospawać (a pryz okazji zrobić z niego super custom bike ala Indian :icon_mrgreen: ). typa duś o odszkodowanie i to takie żeby nauczył się jeździć po zakrętach. Sytuacja która Tobie się przydażyła jest niestety dosyć typowa - ja codziennie widze mistrzów prostej co nie potrafią się utryzmac na swoim pasie w zakręcie i "ścinają". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi