Skocz do zawartości

no to mnie facet poskładał

Rekomendowane odpowiedzi

kurde takich to powinno sie za jaja wieszac :P

wazne ze zyjesz, motor bedzie drugi albo ten naprawisz. zdrowie najwazniejsze.

co z gosciem z auta????

pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia zycze

witam serdecznie

dzięki za życzenia

a co facet no nic - wypadek ot - no pojechał za wcześnie tak twierdził, a teraz już się miga że ja mu drogę zajechałem i wpadłem n niego

co za ludzie - ale są świadkowie i zeznali jak było

ja się czuję lepiej - ale już nigdy nie pojade 50 km na godzinę grzecznie za autobusem - poprostu wyprzedzam - bo inaczej cię nie widzą a ja zobaczą to na sekundę przed puknięciem .

szkoda słów

a policję to chętnie bym dokształcił

dla nich wszystko zło to motocykliści i każdy jedzie 200 km/h

Edytowane przez Klaus

No ekstra i jak tu jeżdzić w okolicach przepisów źle (niebezpiecznie) z dużymi prędkościami nie legalnie :biggrin: to naprawde staje się problemem motocyklisty XXI w. :icon_eek:

Dobrze że już czujesz się lepiej pozdrawiam i życze szybkiego powrotu na motocykl ;)

PS.

To dobrze że nie zamierzasz rezygnować z dwóch kółek.

jedna z zasad jazdy na motorze jest taka, by nie jeechać za dużymi samochodami (van, ciężarówki) bo cię nie widzą: są dwa rozwiązania:

1- wyprzedzić

2-zachować duuuuuuuuży odstęp

powrotu do zdrowia zyczę

Grunt że Ty Klaus jesteś cały. Motocykl to pikuś da radę wyklepać i pospawać (a pryz okazji zrobić z niego super custom bike ala Indian :icon_mrgreen: ). typa duś o odszkodowanie i to takie żeby nauczył się jeździć po zakrętach.

Sytuacja która Tobie się przydażyła jest niestety dosyć typowa - ja codziennie widze mistrzów prostej co nie potrafią się utryzmac na swoim pasie w zakręcie i "ścinają".