klisiu Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Drodzy Forumowicze.Wpadłem na pomysł żeby pobić rekord. Tzn. zeby byłao jak najwiecej osób zarejestrowanych na forum. REKORD BYŁ Niedziela Kwietnia 06, 2003 10:07 pm było wtedy 46 uzytkowników.Ludziska POBIJMY TEN REKORD.Dokładnie nie wiem kiedy mogło by sie to stać, ale narazie czekam na wsze opinie.Po waszych opiniach wywnioskuje czy pobijamy rekord czy nie.Jesli tak to podam godzine i dzien..Pozdrawaim Klisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 pomysł już byłhttp://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=6694 ale nic z tego nie wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Narazie możemy bić rekord w tej grze co sie strzela z łuku http://www.jugarya.com/juegout.php?id=1032 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 można bić dopiero tak we wrześniu albo październiku jak już będzie zimno i do szkoły czas...teraz to niewypali. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ta, już próbowaliśmy bić ten rekord. Marian ma rację, jeżeli już to dopiero w październiku, gdy wielu z nas będzie ślęczeć nad książkami (i kompem :() zamiast jeździć na moto :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 mi sie wydaje, że na roku szkolnym, na tygodniu i w dodatku koło godziny 19-20 powinniśmy pobić ten rekord :( teraz część jest na wakacjach, a druga część lata po ulicach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Jaką cyferkę mam pyknąć? 320? może 750?....żartowałem....Takie coś trzeba ustawić na conajmniej miesiąc na przód!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Takie coś trzeba ustawić na conajmniej miesiąc na przód!!! to moze za miesiąc... akurat bedzie koniec września... uczniowie za książkami, pracujący znajdą troche czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Czolem! Moim zdaniem to musi byc chyba deszczowy wieczor sobotni lub niedzielny. Oczywiscie juz pod koniec roku (pazdziernik/listopad). Wtedy malo kto w robocie siedzi, ma czas i nie ma co z tym czasem zrobic...Choc jeszcze zalezy ile osob ze stalych 4umowiczow zaglada tu z domu, a ilu z pracy :(.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ja proponuję żeby admin strony stworzył ogłoszenie o biciu takiego rekordku. np. przy otwarciu strony głównej naszego forum mogło by wyskakiwać doadtkowe małe okienko z napisem zachęciającym do odwiedzenia forum w dniu tym i tym i godzinie tej i tej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisiu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 SŁABEKdobrze gaddasz, popieram, twój pomysł !!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi