Skocz do zawartości

Zlot w Koszelance koło Łochowa

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby ktoś nie wiedział, w tej chwili odbywa się zlot w Koszelance k. Łochowa.

http://www.wsciekle-losie.yoyo.pl/

Niewykluczone, że jutro się tam chociaż na chwilę pojawię. :buttrock:

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Olsen jak wrażenia? Chyba Cię nie wystraszyli tym rzucaniem beczki w Twoją stronę :biggrin: Może jeszcze ktoś z forum był na Hard Core Party? Z punktu widzenia organizatora impreza była całkiem udana (było wszystko - alkochol, panienki i awantura ;) ). Zdjęcia (mam nadzieję, że nie wszystkie :( ) wkrótce na naszej stronie.

Ja bylem ale tylko przez 2 godziny...

Ooo, to kolega nie ma pełnego obrazu... :biggrin:

W sumie to takie malutkie bylo....

Hmm, moim zdaniem nie taka małe... ja bym zwrócił uwagę na prawie familijny klimat.. Ale wiadomo każda pliszka...

Jeśli kolega spodziewał rzeszy ludzi przyciągniętej wszechobecną komercją, to faktycznie - impreza nieciekawa... :icon_mrgreen:

Pozdrawiam

Roger

P.S. Fotki już są... Pomka sorki, ale nie mogłem sobie odmówić niektórych.... :)

Edytowane przez roger

Olsen jak wrażenia?

Jak najbardziej pozytywne. Co prawda nie zabawiłem zbyt długo (raptem parę godzin w sobotę), więc nie mogę mieć pełnego obrazu imprezy (zdaje się, że sporo atrakcji ;) mnie ominęło), ale wybrałem się na nią głównie w celu przewietrzenia kości :cool: oraz pobycia na łonie natury i cel został osiągnięty, tak więc wróciłem zadowolony. :)

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300