Skocz do zawartości

23-24 czerwca Lafiryndy i Lampucery

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie myslę (trochę o Wisle i Przemyśle :biggrin: ) czy to forum a szczególnie ten temat czytaja tylko dziewuchy ze Szczecine, Poznania i Legnicy, czy żadne inne motocyklistki nie udzielają sie na forum (Wyłączam teraz Warszawianki, bo one przygotowują sie do swojej imprezy, ale mam nadzieję, że w czerwcu juz tu z nami bedą).

A gdzie inne panie i panienki??

Halo motobabki dajcie głos w tym temacie, żebyśmy wiedziały, że jesteście

no to się odzywam chociaż tak jakby jestem z okolic Legnicy :D w kwestii zlotu to mam nadzieję, że dojadę :icon_twisted: jak mi w pracy pozwolą na wolne :D ale ładnie poproszę :icon_twisted:

A gdzie inne panie i panienki??

Witam,

inne panie i panienki są na pewno, widzę na ulicach że jest nas coraz więcej i bardzo się z tego ciesze :icon_twisted:

tylko może nieśmałe z natury tak ja jak na przykład :icon_twisted:

do Legnicy mam blisko więc na 99% zjawie się na tym zacnym zlocie

pozdrawiam

To kup swojej dziewczynie (zonie) motor i sie statystyka poprawi.... Sprobuje swoja pania namowic, to w 2 moto przyjedziemy. Bo tez mamy blisko...

Aha! I siem doczytalem ze szukacie przewodnika na ewentualna przejazdzke po Karkonoszach. Jezeli to aktulane, to jako zgormysyn i byly goprowiec moge wam pare ladnych drozek pokazac..... Dajcie znac, bo moge miec spoko piatek wolny...

Pozdro dla Pan na motorkach... :)

Edytowane przez Buber

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

To kup swojej dziewczynie (zonie) motor i sie statystyka poprawi.... Sprobuje swoja pania namowic, to w 2 moto przyjedziemy. Bo tez mamy blisko...

Stoi w garażu Janek i Max jednak ona woli swoją Tigrę:(. Córki to pewnie nie musiałbym pytać hi hi ale jest jeszcze za młoda na takie imprezy i niech się lepiej uczy do komunii:)

Też mam blisko więc może się zdecyduję przyjechać popatrzeć na piękne maszynki hi hi

Lafiryndy na ten czas imprezy będą lampucerami:( Przyjeżdzają bez połówek bo to miała być babska chyba impreza?!?!?!.Mężowie nasi w domu będa zmywać gary:)

A jak ja juz znalazlem ladna i mloda niane do dzieci to mam z nia w domu siedziec? Przeciez to by bylo niebezpieczne! Eee tam, chyba jednak pojade zeby mi sie zwiazek nie rozpadl.... ;)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals