pina Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Na żarcikach się zna, ale na wychodku się nie poznała :icon_razz: przekaże jej, że miejscówki juz nie ma.Kurcze już się nie mogę doczekać aż Was znowu zobaczę. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Tak sobie myslę (trochę o Wisle i Przemyśle :biggrin: ) czy to forum a szczególnie ten temat czytaja tylko dziewuchy ze Szczecine, Poznania i Legnicy, czy żadne inne motocyklistki nie udzielają sie na forum (Wyłączam teraz Warszawianki, bo one przygotowują sie do swojej imprezy, ale mam nadzieję, że w czerwcu juz tu z nami bedą).A gdzie inne panie i panienki?? Halo motobabki dajcie głos w tym temacie, żebyśmy wiedziały, że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 no to się odzywam chociaż tak jakby jestem z okolic Legnicy :D w kwestii zlotu to mam nadzieję, że dojadę :icon_twisted: jak mi w pracy pozwolą na wolne :D ale ładnie poproszę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Sesyja mi się wtedy zaczyna... dlatego więc nie obiecuję. I mam nadzieję, że to spotkanie na motocyklach :icon_twisted: ? Ale miło będzie spotkać inne panie śmigające... poza tym mam blisko :icon_twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 A gdzie inne panie i panienki?? Witam, inne panie i panienki są na pewno, widzę na ulicach że jest nas coraz więcej i bardzo się z tego ciesze :icon_twisted: tylko może nieśmałe z natury tak ja jak na przykład :icon_twisted: do Legnicy mam blisko więc na 99% zjawie się na tym zacnym zlocie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stazi na Janku Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 :biggrin: Coś nie dużo tych kobiet na :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) To kup swojej dziewczynie (zonie) motor i sie statystyka poprawi.... Sprobuje swoja pania namowic, to w 2 moto przyjedziemy. Bo tez mamy blisko... Aha! I siem doczytalem ze szukacie przewodnika na ewentualna przejazdzke po Karkonoszach. Jezeli to aktulane, to jako zgormysyn i byly goprowiec moge wam pare ladnych drozek pokazac..... Dajcie znac, bo moge miec spoko piatek wolny... Pozdro dla Pan na motorkach... :) Edytowane 15 Maja 2007 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stazi na Janku Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 To kup swojej dziewczynie (zonie) motor i sie statystyka poprawi.... Sprobuje swoja pania namowic, to w 2 moto przyjedziemy. Bo tez mamy blisko... Stoi w garażu Janek i Max jednak ona woli swoją Tigrę:(. Córki to pewnie nie musiałbym pytać hi hi ale jest jeszcze za młoda na takie imprezy i niech się lepiej uczy do komunii:) Też mam blisko więc może się zdecyduję przyjechać popatrzeć na piękne maszynki hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Lafiryndy na ten czas imprezy będą lampucerami:( Przyjeżdzają bez połówek bo to miała być babska chyba impreza?!?!?!.Mężowie nasi w domu będa zmywać gary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Lafiryndy na ten czas imprezy będą lampucerami:( Przyjeżdzają bez połówek bo to miała być babska chyba impreza?!?!?!.Mężowie nasi w domu będa zmywać gary:) A jak ja juz znalazlem ladna i mloda niane do dzieci to mam z nia w domu siedziec? Przeciez to by bylo niebezpieczne! Eee tam, chyba jednak pojade zeby mi sie zwiazek nie rozpadl.... ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Gitta, popieram :) Co to za babozlot jak się dziady zlecą ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Główny temat - ogadywanie facetówjak sie wszystkie czarownice zbierzemy to nie wiem czy chcieli byscie tam byc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A dzięki dziewczyny bo juz myslałam że tylko ja swojego męża zostawiam w wielkiem bałaganie:)hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A dzięki dziewczyny bo juz myslałam że tylko ja swojego męża zostawiam w wielkiem bałaganie:)hihi Gitta, ja tez mojego zostawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Mój to by nawet nie chciał jechac na taki sabat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi