Skubin Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam moze mi ktos doradzic jaki krztałt crashpada byłby najlepszy co powiecie o takim kształcie ? Tylko mam prosbe czy ktos moze mi podac wymiary (A,B,C) a zeby nie były za duze bądz za małe wielkie dzieki :buttrock: http://img159.imageshack.us/img159/5521/crashpadkb7.png Witam moze mi ktos doradzic jaki krztałt crashpada byłby najlepszy co powiecie o takim kształcie ? Tylko mam prosbe czy ktos moze mi podac wymiary (A,B,C) a zeby nie były za duze bądz za małe wielkie dzieki ;) http://img159.imageshack.us/img159/5521/crashpadkb7.png Dodam ze to ma byc do Thundercata :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam moze mi ktos doradzic jaki krztałt crashpada byłby najlepszy co powiecie o takim kształcie ? Tylko mam prosbe czy ktos moze mi podac wymiary (A,B,C) a zeby nie były za duze bądz za małe wielkie dzieki :cool: http://img159.imageshack.us/img159/5521/crashpadkb7.png Dodam ze to ma byc do Thundercata :crossy: A pasowałoby jakieś 50mm ale warto zmierzyć samemu, C i B to już według uznania, optycznie nieźle wygląda B ok. 60mm C ok.30mm. Wyrysuj to sobie na kratkowanej kartce, to czasem lepsze od CADa :notworthy: Kurna chyba zdradzam tajemnice produkcyjne... :wink: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubin Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 A pasowałoby jakieś 50mm ale warto zmierzyć samemu, C i B to już według uznania, optycznie nieźle wygląda B ok. 60mm C ok.30mm. Wyrysuj to sobie na kratkowanej kartce, to czasem lepsze od CADa :) Kurna chyba zdradzam tajemnice produkcyjne... :P wielkie dzieki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja niedawno robiłem sobie Pady do Thunderace mocowanie identyczne jak w Thundercat I zrobiłem coś takiego : -> -> Klik Photo <-<- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ja niedawno robiłem sobie Pady do Thunderace mocowanie identyczne jak w Thundercat I zrobiłem coś takiego : -> -> Klik Photo <-<- Pozdrawiam kurde.. sam projektowales na komputerze ten rysunek?pieknie zrobionyjakim programem? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 kurde.. sam projektowales na komputerze ten rysunek?pieknie zrobionyjakim programem? Taka moja praca :icon_mrgreen:Program Solid Edge V19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubin Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Adbin a mozesz pstryknac fotke jak twój crashpad sie prezentuje na sprzecie :) wielkie dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Pewnie że mogę, ale nie za szybko.Dlatego zobacz sobie to co mam, jakiś pogląd na ten temat bedziesz miał :D -> -> Zerknij na FOTKE <- <- Za jakiś czas pojawią sie nowsze zdjecia mojego moto na http://bikepics.com/members/adbin/ To bedziesz mógł sobie dokładniej obejrzeć.O ile bedziesz ciekaw oczywiście. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubin Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Adbin a jesli chodzi o Thunderace to zadowolony jestes z niego jak sie spisuje ja sobie w przyszłosci chce własnie zapolowac na tego sprzeta mozesz co nieco o nim napisac ? Słyszałem ze lubi oleju troche pociagnac co jeszcze jest z nim nie tak ?? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Hmmmm Problem w tym ze wszystkie opinie ( te złe, np. o oleju o którym wspominasz ) o jakich czytałem na forum nijak nie mają zastosowania w moim sprzęcie. Gdybym czytał je przed kupnem pewnie bym się zastanawiał czy to będzie dobry motocykl. Dlatego raczej nie będę dawał rad i rozpisywał się co o nim myślę. Bo tak naprawdę zależy to od tego na jaki model trafisz i kto nim wcześniej jeździł.A tak jest z każdym "moturem" którego nie jesteś pierwszym a nawet nie drugim właścicielem. :flesje: Dla mnie bomba a kto się nie zgadza ten trąba :wink: Edytowane 7 Maja 2007 przez Adbin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubin Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Mi to wystarcza dzieki za info i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi