Skocz do zawartości

toczenie crashpadów

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam moze mi ktos doradzic jaki krztałt crashpada byłby najlepszy co powiecie o takim kształcie ?

Tylko mam prosbe czy ktos moze mi podac wymiary (A,B,C) a zeby nie były za duze bądz za małe wielkie dzieki :buttrock:

http://img159.imageshack.us/img159/5521/crashpadkb7.png

Witam moze mi ktos doradzic jaki krztałt crashpada byłby najlepszy co powiecie o takim kształcie ?

Tylko mam prosbe czy ktos moze mi podac wymiary (A,B,C) a zeby nie były za duze bądz za małe wielkie dzieki ;)

Dodam ze to ma byc do Thundercata :crossy:

Tylko mam prosbe czy ktos moze mi podac wymiary (A,B,C) a zeby nie były za duze bądz za małe wielkie dzieki :cool:

Dodam ze to ma byc do Thundercata :crossy:

A pasowałoby jakieś 50mm ale warto zmierzyć samemu, C i B to już według uznania, optycznie nieźle wygląda B ok. 60mm C ok.30mm. Wyrysuj to sobie na kratkowanej kartce, to czasem lepsze od CADa :notworthy:

Kurna chyba zdradzam tajemnice produkcyjne... :wink:

SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE...

A pasowałoby jakieś 50mm ale warto zmierzyć samemu, C i B to już według uznania, optycznie nieźle wygląda B ok. 60mm C ok.30mm. Wyrysuj to sobie na kratkowanej kartce, to czasem lepsze od CADa :)

Kurna chyba zdradzam tajemnice produkcyjne... :P

wielkie dzieki :D

Ja niedawno robiłem sobie Pady do Thunderace mocowanie identyczne jak w Thundercat I zrobiłem coś takiego :

-> -> Klik Photo <-<-

Pozdrawiam

kurde.. sam projektowales na komputerze ten rysunek?

pieknie zrobiony

jakim programem?

KTM LC4 400 SC '95

Honda CB 1100 Bol D'or '83

DKW KM 200 '35

www.bikepics,com/members/thefex/

Pewnie że mogę, ale nie za szybko.

Dlatego zobacz sobie to co mam, jakiś pogląd na ten temat bedziesz miał :D

-> -> Zerknij na FOTKE <- <-

Za jakiś czas pojawią sie nowsze zdjecia mojego moto na http://bikepics.com/members/adbin/ To bedziesz mógł sobie dokładniej obejrzeć.

O ile bedziesz ciekaw oczywiście.

Powodzenia

Adbin a jesli chodzi o Thunderace to zadowolony jestes z niego jak sie spisuje ja sobie w przyszłosci chce własnie zapolowac na tego sprzeta mozesz co nieco o nim napisac ? Słyszałem ze lubi oleju troche pociagnac co jeszcze jest z nim nie tak ?? :icon_question:

Hmmmm

Problem w tym ze wszystkie opinie ( te złe, np. o oleju o którym wspominasz ) o jakich czytałem na forum nijak nie mają zastosowania w moim sprzęcie. Gdybym czytał je przed kupnem pewnie bym się zastanawiał czy to będzie dobry motocykl.

Dlatego raczej nie będę dawał rad i rozpisywał się co o nim myślę.

Bo tak naprawdę zależy to od tego na jaki model trafisz i kto nim wcześniej jeździł.

A tak jest z każdym "moturem" którego nie jesteś pierwszym a nawet nie drugim właścicielem.

:flesje: Dla mnie bomba a kto się nie zgadza ten trąba :wink:

Edytowane przez Adbin