RudyXJ Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Agnieszko raz jeszcze DZIĘKI WIELKIE :evil: "sreberko" też bardzo urodziwe :P superfastmario tak , tak , dzieki hehe , nie tylko Ty mnie namawiałeś no VFR`ę Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 eh nowy sezon, wyscig zbrojen trwa :icon_rolleyes:, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 jedyny słuszny wybór- gratulacje :icon_razz:. Bedziesz zadowolony z tego motocykla- zalej tylko dobry olej i zaczynaj sezon :P. W imieniu VFR-oc zapraszam na strone www.vfr-oc.pl Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 swietne malowanie :) szerokiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Fajna fajna, jak za taką $$$ to fajna. Posłuchałbym jak to chodzi :icon_mrgreen: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 kiki juz odwiedziłem ta stronke :) dzieki wszystkim raz jeszcze !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
born-to-be-wild Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 no ja kupiłem vfr-kę z Gdańska srebrną z 94 roku za 6700, była to cena dla mnie strasznie dizwna, za tanio, dlatego gruntownie musiałem sie jej przyjrzeć, noale jak stwierdziłem ze jest wzystko |OK to wziąłem, koles okazał sie tak uczciwy ze sam mi pokazywał co jest do zrobienia, vfrka nie katowana bo koles miał 50 lat, jexdzil w dalekie trasy , i nie w glowie było mu palenie gumy czy inne akrobacje, jedynie co to jest owiewka pęknięta ale nie od upadku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 no ja kupiłem vfr-kę z Gdańska srebrną z 94 roku za 6700, była to cena dla mnie strasznie dizwna, za tanio, dlatego gruntownie musiałem sie jej przyjrzeć, noale jak stwierdziłem ze jest wzystko |OK to wziąłem, koles okazał sie tak uczciwy ze sam mi pokazywał co jest do zrobienia, vfrka nie katowana bo koles miał 50 lat, jexdzil w dalekie trasy , i nie w glowie było mu palenie gumy czy inne akrobacje, jedynie co to jest owiewka pęknięta ale nie od upadku, to tylko pogratulować takiej okazji ..brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
born-to-be-wild Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 to tylko pogratulować takiej okazji ..brawo tez się zdziwiłem ze tak tanio i nikt mi nie chce wierzyć, ale po co miałbym zaniżać wartość. koelś poprostu chciał ją sprzedaać bo miał sporo innych moto (3 z 5 moto to zabytki) sporo nią już nawinąłem, i narazie tylko uległa uszkodzeniu tylnia opona (zbyt miękka guma chyba bo się szybko wytarła :) ) Już jest kupiona kolejna ale nie wiem czy wytrzyma na kolejny sezon mimo dobrego bieżnika (3,5mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Gratuluje dobrego wyboru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi