simon_r Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 heh... no to i ja się melduję..wróciłem dopiero wczoraj bo jeszcze do scyzorykowni jeździłem gubiąc się po drodze i prawie lądując w Bieszczadach ;) Wspaniale się z Wami pomykało i liczę na więcej... w szczególności testów enduro jak tylko trampek dojdzie do siebie. Wkrótce z Orłem przygotujemy galeryję.. część trzeba będzie zahasłować ;)) Drzewulec... po tej pizzy to "..drut kolczasty z ogniem i mieczem.." :icon_razz:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Drzewulec... po tej pizzy to "..drut kolczasty z ogniem i mieczem.." :)))Gdy drut kolczasty i zgaga lewatywa pomaga i do odcinki :bigrazz: ale jakby tak na szybko w weekend do Wilna? :biggrin: :lalag: weekend w Wilnie - grzmi apetycznie, chetnie sie przyłącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 http://www.youtube.com/watch?v=IYYOmyr4pYY...related&search=http://www.youtube.com/watch?v=HbdnkHkvIBM...related&search=W nawiązaniu do epizodu artystycznego, jaki miał miejsce w Poczajowie przy kurczakach, wklejam linki do skecza :icon_mrgreen: Miłego oglądania :crossy: Buziaki dla wsjech :wink: Hetman Kamandir Kaowiec Wyjazdu Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No to i nasza porcja fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zrobilo sie do rymu to jeszcze moja rymowana "17-stka" Gdy wyruszała grupa z ZamościaZnałem z tej bandy jednego gościaTe kilometry, stacje, mandaty,Cerkwie i zamki, pola i chaty,Ognisko, piwo i kwas chlebowy,Barszcz ukraiński, nocne rozmowy,„pij… do odcinki”, złamane klamki,foty, koszulki, ciężkie poranki,zgubione kufry, „na scotch” lusterkagłupie pacaki, złączone serca…to już za nami, stygną wydechy,zamykam oczy, widzę uśmiechyPrzyjaciół nowych. Mam taki dream,że jeszcze kiedyś wyruszy teamGdzie? Bez znaczenia. To moja rada:„Ważne jest z KIM się życie układa” Dla wszystkich :) :) :wink: i :icon_razz: :banghead: :biggrin: PIEKNE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Tak na szybko dla tych co się wybierają opis noclegów, gdzie byliśmy (ceny bez sniadania, 1 hr = ok. 0,6 zł): - Tarnopol - hotel 'Akant' - państwowy ale bardzo dobry, czyste pokoje, pościel, ciepła woda, zamykany parking - polecam ! ok. 65 hr za osobę- Kamieniec Podolski - hotel 'Ksienia' - dobry ! - standard podobny do akanta j.w. w tym zamykany parking w podwórzu (5 hrywien) - ok. 60 hr za os- 'Kniażij Dwir' koło Iwanofrankowska (ok.8 km) - niezły, atmosfera dworku myśliwskiego, pokoje średnie ale da się spać, śniadanie rewela !!!, brak parkingu ale na tyle można zaparkowac w miare bezpiecznie - 55 hr chyba ok. wyszlo za os- Lwów - motel 'Katerina' - ... hmmm.. dno..., smród, grzyb, brudno. strach korzystac z lazienki - ODRADZAM(Y) - cena atrakcyjna 140 hr za caly pokoj (3-4 os) ale ja sie skusic drugi raz bym nie skusil. BTW na necie już znalazlem kilka fajnych propozycji lwowskich np. Hotel Hetman - 254 hrywny za pokoj 2 osobowy ale trzy gwiazdki ! Hotel George w samym centrum (kolo pomnika Mickiewicza) za 45 USD za pokoj dwuosobowy. Poptrzcie tu: http://lvivtour.com.ua/en/gotel/ i tu http://www.hotel.lviv.ua/ Dla tych co sie wybieraja do Lwowa tez sie przyda (w tym mam nadzieje że i mnie :notworthy: Kiedy jedziemy ? :crossy: Co do atrakcji to moje TOP FIVE wyglada tak:1. LWÓW, LWÓW, LWÓW - trzeba tam wracać2. Ławra Poczajowska - niesamowity kompleks cerkiwi i monastyrów, 'miasto' mnichów3/4 Zamki w Kamieńcu Podolskim i Chocimiu5. Zamek i park w Olesku (tam nocowalismy na prywatnej posesji i to byl najprzyjemniejszy nocleg przez cały pobyt dla mnie osobiscie, mimo walki 'do odcinki' :flesje: ). Edytowane 12 Czerwca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) I kolejna galeryjka połączonych fotek moich i orła... Kliknij tu!! Edytowane 12 Czerwca 2007 przez simon_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 I kolejna galeryjka połączonych fotek moich i orła... Nawet tu razem - o ja pier... :notworthy: Ale zdjęcia fajowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 No fotki rzeczywiście rewelacyjne. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Tak na szybko dla tych co się wybierają opis noclegów, gdzie byliśmy (ceny bez sniadania, 1 hr = ok. 0,6 zł): - Tarnopol - hotel 'Akant' - państwowy ale bardzo dobry, czyste pokoje, pościel, ciepła woda, zamykany parking - polecam ! ok. 65 hr za osobę- Kamieniec Podolski - hotel 'Ksienia' - dobry ! - standard podobny do akanta j.w. w tym zamykany parking w podwórzu (5 hrywien) - ok. 60 hr za os- 'Kniażij Dwir' koło Iwanofrankowska (ok.8 km) - niezły, atmosfera dworku myśliwskiego, pokoje średnie ale da się spać, śniadanie rewela !!!, brak parkingu ale na tyle można zaparkowac w miare bezpiecznie - 55 hr chyba ok. wyszlo za os- Lwów - motel 'Katerina' - ... hmmm.. dno..., smród, grzyb, brudno. strach korzystac z lazienki - ODRADZAM(Y) - cena atrakcyjna 140 hr za caly pokoj (3-4 os) ale ja sie skusic drugi raz bym nie skusil. BTW na necie już znalazlem kilka fajnych propozycji lwowskich np. Hotel Hetman - 254 hrywny za pokoj 2 osobowy ale trzy gwiazdki ! Hotel George w samym centrum (kolo pomnika Mickiewicza) za 45 USD za pokoj dwuosobowy. Poptrzcie tu: http://lvivtour.com.ua/en/gotel/ i tu http://www.hotel.lviv.ua/ Dla tych co sie wybieraja do Lwowa tez sie przyda (w tym mam nadzieje że i mnie :biggrin: Kiedy jedziemy ? :D Co do atrakcji to moje TOP FIVE wyglada tak:1. LWÓW, LWÓW, LWÓW - trzeba tam wracać2. Ławra Poczajowska - niesamowity kompleks cerkiwi i monastyrów, 'miasto' mnichów3/4 Zamki w Kamieńcu Podolskim i Chocimiu5. Zamek i park w Olesku (tam nocowalismy na prywatnej posesji i to byl najprzyjemniejszy nocleg przez cały pobyt dla mnie osobiscie, mimo walki 'do odcinki' :buttrock: ). Tak na szybko dla tych co się wybierają opis noclegów, gdzie byliśmy (ceny bez sniadania, 1 hr = ok. 0,6 zł): - Tarnopol - hotel 'Akant' - państwowy ale bardzo dobry, czyste pokoje, pościel, ciepła woda, zamykany parking - polecam ! ok. 65 hr za osobę- Kamieniec Podolski - hotel 'Ksienia' - dobry ! - standard podobny do akanta j.w. w tym zamykany parking w podwórzu (5 hrywien) - ok. 60 hr za os- 'Kniażij Dwir' koło Iwanofrankowska (ok.8 km) - niezły, atmosfera dworku myśliwskiego, pokoje średnie ale da się spać, śniadanie rewela !!!, brak parkingu ale na tyle można zaparkowac w miare bezpiecznie - 55 hr chyba ok. wyszlo za os- Lwów - motel 'Katerina' - ... hmmm.. dno..., smród, grzyb, brudno. strach korzystac z lazienki - ODRADZAM(Y) - cena atrakcyjna 140 hr za caly pokoj (3-4 os) ale ja sie skusic drugi raz bym nie skusil. BTW na necie już znalazlem kilka fajnych propozycji lwowskich np. Hotel Hetman - 254 hrywny za pokoj 2 osobowy ale trzy gwiazdki ! Hotel George w samym centrum (kolo pomnika Mickiewicza) za 45 USD za pokoj dwuosobowy. Poptrzcie tu: http://lvivtour.com.ua/en/gotel/ i tu http://www.hotel.lviv.ua/ Dla tych co sie wybieraja do Lwowa tez sie przyda (w tym mam nadzieje że i mnie :buttrock: Kiedy jedziemy ? :buttrock: Co do atrakcji to moje TOP FIVE wyglada tak:1. LWÓW, LWÓW, LWÓW - trzeba tam wracać2. Ławra Poczajowska - niesamowity kompleks cerkiwi i monastyrów, 'miasto' mnichów3/4 Zamki w Kamieńcu Podolskim i Chocimiu5. Zamek i park w Olesku (tam nocowalismy na prywatnej posesji i to byl najprzyjemniejszy nocleg przez cały pobyt dla mnie osobiscie, mimo walki 'do odcinki' :buttrock: ). dziękuję i proszę o inne spostrzeżenia i rady dla wybierających się 1 raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 A to moje fotki...miłego oglądania...zwracam uwagę na dyskotekę, oj oj tam się działo....http://marcysiek.fotosik.pl/albumy/208493.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 A jeszcze pytanie. Oszczędzając wystarczy 1000 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 A jeszcze pytanie. Oszczędzając wystarczy 1000 zł?Zależy na ile dni chcesz jechać, ale 1000 zł to ponad 300 dolców i powinno wystarczyć na taki pobyt jak nasz i wcale nie tak skromnie...300 dolców to ok. 1500 hrywien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Trzeba tylko uwazac przy wymianie kasy. Wez troche polskich zlotych i tuz za granica/na granicy kup troche hrywien. ale nieduzo bo kurs zlodziejski, tyle zeby dojechac do wiekszego miasta ukrainskiego. Reszte kasy miej w dolarach - jak dojedziesz do wiekszego miast to wymien na hrywny - nigdy nie wymieniaj po kursie nizszym niz 5 hrywien za dolara. Nie wymieniaj dolarow na hrywny w granicznych kantorach bo stracisz bardzo ale to bardzo duzo (na 100 dolarach dostaniesz ok 380 hrywien zamiast 500). Edytowane 13 Czerwca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owczar Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja wymieniałem dolce w banku przy przejsciu granicznym (Rawa Ruska). Kurs: 5 hrywien / dolar. Trzeba po prostu chwile sie zastanowic i policzyc. Nie jest tak zle :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi