orzel Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 wielkie podziękowania dla wszystkich !!! wyprawa i zabawa była naprawdę przednia !!! a może by tak spotkanie zamykające w 'Dwóch Kołach' z wymianą galerii i imprezą 'do odcięcia' :smile: ?? proponuję czwartek 21.06 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 My tez dotarliśmy :wink: Wielkie dzięki dla Wszystkich :D ps.DO ODCINKI :( :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz:JESTEŚCIE WSPANIALI!!!!!!!!!!!DZIĘKI, MAM NADZIEJĘ NA SZYBKIE SPOTKANIE WAS....A MOŻE POWTÓRKA ZA ROK, CO WY NA TO....?Gerard jak tam walki pajączków....wciągające co? Dla nie wiedzących o co chodzi informuje, że od tego wypadu EKG będzie się wnikliwie przyglądać robaczkom, pająkom, i innym stworkom. Po nocy spędzonej na jakiś cempingu przed Rzeszowem ogladalismy pasjonującą walkę robaczków....Oczywiscie wcześniej było lekkie odcięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wrócilimy spokojnie i sprawnie, choć na trzy razy.Gwałty były wielokrotne i perwersyjne, kto nie był niech żałuje. Zgodnie z tradycją, niniejszym nadaję odznaczenia i wyróżnienia: cut :notworthy: Atomowym Wzorcem Czasu, zostaje mianowany główny pisarczyk chorągwi pancernej, czyli Mario 33 vel 8 min 15 sek. Rozkaz podpisał: Baaaczność!!! Hetman Kamandir Kulik, st.szer.rez. Spocznij!!! heja, jakoś nie widzę wyróżnienia dla Pierwszego Lovelasa wyjazdu Ukraina 2007 :icon_biggrin: ...tylko, kto mógłby je otrzymać.... :buttrock: :lalag: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 jakoś nie widzę wyróżnienia dla Pierwszego Lovelasa wyjazdu Ukraina 2007 :icon_question: ...tylko, kto mógłby je otrzymać.... :rolleyes: :icon_mrgreen: Niniejszym poczynię ten zaszczyt i mianuję Hetmana Kamandira Kulika :icon_arrow: (naj)Pierwszym Lovelasem Wyprawy Ukraińskiej Śladem Trylogii AD 2007 a także :icon_arrow: bezgranicznej cierpliwości cholerycznej do najprzeróżniejszych i nieprzebranych wybryków ekipy pozytywnie pierdolniętych :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Niniejszym poczynię ten zaszczyt i mianuję Hetmana Kamandira Kulika :icon_mrgreen: (naj)Pierwszym Lovelasem Wyprawy Ukraińskiej Śladem Trylogii AD 2007 a także :icon_mrgreen: bezgranicznej cierpliwości cholerycznej do najprzeróżniejszych i nieprzebranych wybryków ekipy pozytywnie pierdolniętych :icon_question: :icon_arrow: ... jak pięknie jest sobie z Kimś życie ułożyć. :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 No widze Tomciu że nie próżnowalełeś :icon_mrgreen: p.s. Jako Lovelas Nr 2 jestem za :icon_question: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owczar Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 czesc! Na liczniku przybyło 2140 km, a mi ciągle mało i już wczoraj wieczorem chciałem jechać znowu. Nie bez celu, nie sam... Z ludźmi takimi jak Wy! Jestem szczęśliwy, bo przeżyłem coś wyjątkowego; szczęśliwy, że parę razy straciłem świadomość czasu - a ostatnim razem tak, że aż kalendarz w telefonie przestawiłem, myśląc, że źle chodzi... :icon_mrgreen: Nikogo z Was przed wyprawą nie znałem (prócz Kamandira), nawet nie czytałem... I wiem, że z wszystkimi chcę pojechać znowu do "nie_ważne_gdzie". Ukraina, pełna niespodzianek kraina, gdzie tak bardzo liczy się kolejność zdarzeń, gdzie wszystko układa się w całość niemal natychmiast i ma sens, gdzie można zjeść obiad u pani z motylkiem w oku, a kilometr dalej rozwalić felgę, gdzie można dostać kołomyi szukajac noclegu, albo zepsuc klamke sprzęgła i nie znaleźć jeziora... Dziękuję za deszcz, za słońce i kurz, za smar do łańcucha i Lwów, za jaśmin i za "tenczowy" sendzięki za żart, powagę i stresza ciepło silników i sercza miejsce i przestrzeńza wsparcie i czasza zapach spalin i gangZa wszystko i więcej...Wam Artur -> Arturka za zap...alanie aż miło :icon_biggrin: i... dopełnianie trójkącika :icon_razz: Czy to egoizm powiedzieć, że cała przyjemność po mojej stronie? :icon_mrgreen: A ja szczególnie dziękuję Tobie za zwiedzanie Wiśniowca :icon_mrgreen: Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dziękuję za deszcz, za słońce i kurz, za smar do łańcucha i Lwów, za jaśmin i za "tenczowy" sendzięki za żart, powagę i stresza ciepło silników i sercza miejsce i przestrzeńza wsparcie i czasza zapach spalin i gangZa wszystko i więcej...WamArturCzy to egoizm powiedzieć, że cała przyjemność po mojej stronie? :cool: ------------------------------------------------------------------------------------Arturo, pięknie napisane, aż sie łezka w oku zakręciła.... i do odcięcia...hej hej hej :D :) :) Spaliny wąchać razem nam przyszłoI z Ukrainą tak dobrze wyszłoZamki, pałace tam my zwiedzaliChocim, Kamieniec by nam oddaliLudzie przyjęli nas tak gościnnieBo nam patrzyło z oczu niewinnieTych kilometrów razem zjechanychNigdy nikomu już nie oddamyTu podziękować Wam dziś wypadaZa utworzenie takiego stadaCo moturami w dal pomykaliI na każdego zawsze czekali....-------------------------------------Szacun....ja Was pazdrawlaju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margaret= Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 No widze Tomciu że nie próżnowalełeś :biggrin Po relacjach pośrednich i bezpośrednich, ninejszym stwierdzam i podtrzymuję, iżTomasz najlepszym lovelasem nr. 1 jest!!!Tomasz najlepszym lovelasem nr. 1 jest!!! Tomasz najlepszym lovelasem nr. 1 jest!!! Tomasz najlepszym lovelasem a b s o l u t e l y JEST!!!! :-)) :icon_mrgreen: Pazdrawljaju wsiech huncwotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Zrobilo sie do rymu to jeszcze moja rymowana "17-stka" Gdy wyruszała grupa z ZamościaZnałem z tej bandy jednego gościaTe kilometry, stacje, mandaty,Cerkwie i zamki, pola i chaty,Ognisko, piwo i kwas chlebowy,Barszcz ukraiński, nocne rozmowy,„pij… do odcinki”, złamane klamki,foty, koszulki, ciężkie poranki,zgubione kufry, „na scotch” lusterkagłupie pacaki, złączone serca…to już za nami, stygną wydechy,zamykam oczy, widzę uśmiechyPrzyjaciół nowych. Mam taki dream,że jeszcze kiedyś wyruszy teamGdzie? Bez znaczenia. To moja rada:„Ważne jest z KIM się życie układa” Dla wszystkich :clap: :clap: :clap: i :icon_mrgreen: :D ;) Edytowane 11 Czerwca 2007 przez DrSpławik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 czy macie jakieś namiary, nazwy miejsc gdzie można zanocować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Porcja fotek ode mnie: foty Mario33 Na końcu jeszcze fotki z rajdu pojazdów zabytkowych, jaki spotkaliśmy w Zamościu... I zapytajcie Spławika o to układanie sobie życia z pewną panią w Zamosćiu, które widać na jedej z ostatnich fotek... :icon_mrgreen: Opisy i porady sie piszą - nie bądźcie niecierpliwi :D To kiedy wypad do Lwowa ? ;) Edytowane 11 Czerwca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Mario dzięki super fotki.Do Lwowa może za jakiś miesiąc ( trzeba nagrać hotel ) ale jakby tak na szybko w weekend do Wilna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ...o to ja też się odmelduję ...wróciłem wczoraj wieczorem ...bo z Medyki do Wawy ...pojechałem skrótem przez Częstochowę :eek: ...a jak było ...no więc ...oczywiście - zajebiście ...notabene jak zawsze ...bo ja nie jeżdżę na kiepskie wyjazdy ;) ...aha ...dzięki i pozdro ...dla Wszystkich :banghead: ...więcej mi się nie chce pisać pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ooooooooorzeszku...ale wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi