dawid482 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) witam.mam taki problem a w zasadzie pytanie, otóż wczoraj zauważyłem że coś mi szumi przy dodaniu gazu z prawej strony silnika-na wolnych obrotach tego nie ma, szum nie jest bardzo głośny ale jednak jest i chciałbym sie dowiedzieć czy to już może być zużyty łańcuszek rozrządu, czy poprostu ten typ tak ma?dodam że na zimnym jak i na ciepłym silniku nic nie stuka a szum słychać tylko przy dodaniu gazu dzieje się to tylko przy dodaniu gazu pozdrawiam. Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez dawid482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 nasmaruj linke od predkosciomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 nasmaruj linke od predkosciomierza a co ma do tego prędkościomierz-przecież linka prędkościomierza jest w kole z przodu :icon_rolleyes: chyb że linka obrotomierza ale czyżby to było to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja tez nie rozumiem co ma do tego linka od predkosciomierza? Obstawialbym rozrzad, ale on wydaje taki charakterystyczny "grzechot" a nie "szum".A moze slyszysz szum kosza sprzeglowego (normalny objaw w CBRkach). Posluchaj czy szumi na wcisnietym sprzegle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 nie miałem F2 ale w 3 sprzętach na wyższych obrotach niż jałowe szumiło łożysko pompy cieczy chłodzącej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi