vpower Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Mam pytanko - mam okazję kupić nieużywaną kilkuletnią oponę do mojego sprzęta (tylną oponę) i pytanie czy ma sens się w to bawić? Opona z rocznika bodajże 2002/03. Nie będzie to za stare? A może lepiej dołożyć i kupić nówkę?Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 tak, znajomy kupil niedrogo z 2003 i jezdzi , ale to zalezy w jakich warunkach byla przetrzymywana itd itp co zapewne wiesz, wiec to sprawa plynna jest czy warto czy tez nie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 no i zależy od ceny - jeżeli 20% tańsza to nie ma sensu, ale za połowę ceny czemu nie. Do 5 lat gumy mogą być używane bez niczego, a często gęsto w naszych sprzętach są starsze - bo jak ma 7 lat a w miarę dobra to trzeba dojechać :crossy: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 sprawdz czy juz z bokow nie jest popekanajak nie to mozesz smialo jezdzic na tej oponce na oponach do motocykli mozna dluzej jezdzic niz na samochodowychponiewaz nie jezdzimy zima jak jest snieg i sypia sol na drogi(no moze coniektorzy) i oponka dluzsza ma zywotnosc pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Tu nie chodzi o oto czy jezdzisz zima czy nie tylko tyle ze guma ma okreslany efekt starzenia sie zamej z siebie i opona nawet blyszczaca jak nowa moze po zalozeniu i przejechaniu ilus tam km zaczac sie rozlazic raczej nie dotyczy to opony 3-4 letniej no i zalezy od sposobu magazynowania opona bez felgi powinna byc magazynowana na stojaco wiec jesli roznica w cenie jest jakas niewielka lepiej kupic nowa Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wernix Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Teraz fajne opony tanie można w internecie kupić w cenach hurtowych więc ja bym raczej za stare się nie brał. Potem ich fajna pielęgnacja kosmetykami np. K2 Sigma co daje fajne nabłyszczenie i mucha nie siada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Teraz fajne opony tanie można w internecie kupić w cenach hurtowych więc ja bym raczej za stare się nie brał. Potem ich fajna pielęgnacja kosmetykami np. K2 Sigma co daje fajne nabłyszczenie i mucha nie siada ;)Górnik...patrz na daty postów na które odpowiadasz. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi