zbyhu Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Czolem! Nie ma ktos moze z Was niepotrzebnego gaznika do WSK 175 / Junaka? Przede wszystkim zalezy mi na tym, zeby komora plywakowa byla w dobrym stanie, bo w zasadzie szukam TYLKO komory plywakowej :(. Korpusy gaznika to mam dwa, plywaki trzy... :(Jak ktos ma, to prosze o kontakt!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 No z komora problem, jak jakiś McWieśniak za mocno dokręci to albo się deformuje albo pęka. Zobaczę cos u siebie ale nic nie obiecuję, sam musze mieć jakiś zapas na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Pipcyk,tylko nie McWieśniak,bo ja sam też jedną komorę wysłałem na tamten świat, a taka ładna była,hamerykancka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 czy w WSK 175 komora pływakowa jest taka sama jak w gazniku G20 od wsk 125?? Jesli tak to ja mam takie cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Pipcyk,tylko nie McWieśniak,bo ja sam też jedną komorę wysłałem na tamten świat, a taka ładna była,hamerykancka ;-) Ok. powiedzmy że nie najlepiej była zaprojektowana ta konstrukcja ( jakis McWieśniak projektował ) :lol: P.S. Redas to niestety nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi