cabaniero Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nie wiem czy było, ale zapodaję...chłopy na wiosce z nudów takie fajne pomysły mają ... trajka na bazie Syreny i zdecydowany na wszysko pilot oblatywacz...problemy ze sterownością i hamulcami po kilku testach powinne zniknąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nie wiem czy było, ale zapodaję...chłopy na wiosce z nudów takie fajne pomysły mają ... trajka na bazie Syreny i zdecydowany na wszysko pilot oblatywacz...problemy ze sterownością i hamulcami po kilku testach powinne zniknąć.... Kupa śmiechu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 (edytowane) Kupa śmiechu :) taaa, ale nie dla niego. Teraz widac ze w zaciuszu stodoły mozna prawdziwego Monster Potwora zbudować. pzdr Edytowane 30 Marca 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Zdolny strzał :) Dlaczego nie skręcił :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nie wiem czy było, ale zapodaję...chłopy na wiosce z nudów takie fajne pomysły mają ... trajka na bazie Syreny i zdecydowany na wszysko pilot oblatywacz...problemy ze sterownością i hamulcami po kilku testach powinne zniknąć.... Sorki, ale wątek już jest w podforum humor:) Najlepiej czytaj troszke wcześniej zanim coś wrzucisz a tamto było już kolo 15. Sory że zwracam uwagę, ale mi też zwraca się uwagę jeżeli coś nie tak zrobię. pozdroooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Wiecie co. Wyluzowalibyscie troche z tym "juz bylo". Na tym forum ile juz jest postow? Kilkaset tysiecy?? Caly czas dochodza nowi uzytkownicy. Zakladajac ze ktos ma czas i czeci czytac wszystko po koleii, to zabierze to takiemu czlekowi z rok albo i wiecej. A dobry filmik zawsze fajnie jest zobaczyc, choc wcale nie musi to byc celem osoby kozystajacej z tego forum. Wiecej tolerancji i wyrozumialosci. Nie jestescie pepkiem swiata, i fakt ze cos juz bylo i ze cos juz widzieliscie, nie jest wystarczajacym powodem aby inni nie mogli tego zobaczyc. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Wiecie co. Wyluzowalibyscie troche z tym "juz bylo". Na tym forum ile juz jest postow? Kilkaset tysiecy?? Caly czas dochodza nowi uzytkownicy. Zakladajac ze ktos ma czas i czeci czytac wszystko po koleii, to zabierze to takiemu czlekowi z rok albo i wiecej. A dobry filmik zawsze fajnie jest zobaczyc, choc wcale nie musi to byc celem osoby kozystajacej z tego forum. Wiecej tolerancji i wyrozumialosci. Nie jestescie pepkiem swiata, i fakt ze cos juz bylo i ze cos juz widzieliscie, nie jest wystarczajacym powodem aby inni nie mogli tego zobaczyc. Pozdrowienia. co racja to racja Jery... trudno jest śledzić wszystkie wątki i posty na forum... do niektórych działów w ogóle jeszcze nie zaglądałem...a już 4 lata jestem na forum...no i z prozaicznej przyczyny braku czasu ludzie nie są w stanie przejrzeć wszystkie tematy...więc już dajmy sobie spokój z "było już"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 mam ten filmik na kompie i mój 3 letni brat codziennie ogląda ten filmik i się tak potwornie śmieje Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi