homman Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 NIKT NIE MA POJ JAK TO ZROBIć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 teoria znana, tylko sporo innych problemow po drodze - w piasecznie pod warszawa, na wylocie po lewej stronie jada na warszawe, naprzeciwko stacji CPN jest firma, ktora podobno wszystko z elektronika i modulami robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Kurcze można było by prosić o dokładniejsze namiarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homman Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Hmm o co chodzi z problemami po drodze?? Bo widze że topik mi rozdwoiło a tu nie dało treści. W skrucie chodzi o odblokowanie yamahy sr125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mice Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Słuchaj. jezeli jest to modul mikroprocesorowy to jest lipa;)A jezeli elektroniczny to ja sie tego podejme ale najpierw chcialbym zobaczyc zdjecia tego modulu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homman Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 sluchaj zdjencia moduł jak moduł kostka zalana plastikiem :biggrin: ucze sie w tech ele ale pojencia zielonego nie mam... Jak wystarczy ci zdjęcie tej kostki albo złącz to prześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi