piterq1991 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 czyszczenie dyfuzora i tłumika coś da?? i jak to konkretnie zrobić jeśli już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 w mojej hondzie też mam mokry wydech, 2t tak już mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 rada na mokry wydech > trzeba szybciej jeździć Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Już ci mówie jaka jest tego przyczyna napisz na jakim oleju jeździsz do dozownika, bo jeśli na jakimś mixolu albo nie wiadomo na czym to nic dziwnego że leje ci się z tłumika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mietekgpz Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 simmering da się wymienić bez rozpoławiania silnika Wiem że sie da.. Ale lubie się czepiać czarka:P Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi