danny Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Łukasz ja jutro będę miał czas miedzy 11 a 15 bo potem na 17 ide na Imieniny do mojej chrześnicy. Wiec jeśli ci pasuje w tym czasie z z mila chęcią się spotkam. Jak co to puść mi strzałkę to zadzwonię i się ugadamy. A co tyczy się ślubu Zbyszek to z mila chęcią można zorganizować jakąś paradę 11.08 wiec trzeba będzie cos ustalić. Sam na własnym ślubie miałem paradę motocykli ale u mnie to ludzie zjechali się z całej polski i było naprawdę super bo było koło 50 motocykli może więcej nawet. Nie zapomniane wrażenia. :) Możecie dać więcej informacji na temat Koła jakiś plan imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam!co do jutra Daniel to 11 koło Guliwera i wszystko jasne :) :banghead: co do ślubu to też z chęcią się na tą parade piszePisz Wariat co, gdzie jak a co do Koła to ja odpadam-jade z Dorotą na Shadowisko nad Zalew Sulejowskitej imprezy nie odpuszcze za żadne skarby Pzdr. Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Co do zlotu w Kole to info. jest na stronce: www.kolomotocykla.pl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 obgadamy sprawe w pieckachi u bzyka na party :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Na to Koło wybiera się więcej moto z Włocławka, więc ja atakuję twardo :flesje: Co do ślubów to za tydzień 11.08.2007 o 16:30 ul. Kościuszki Włocławek śiubuje Seba "Ringo",proponuje zorganizować mu parade. WITAM ZI GI CZY JEDREK MOZE ZAJECHAC NA SLUBIK ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A możesz nie krzyczeć tzn. pisać małymi literami? :crossy: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ja bede goscil bzyka w tym terminieale pomyslimy :icon_mrgreen: .... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Panowie to kto jedzie do Koła na 100%? :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 WITAM ZI GI CZY JEDREK MOZE ZAJECHAC NA SLUBIK ;) Witam !!!! :D Jędrka :) Jędruś na Piecki lecisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam !!!! :clap: Jędrka :lalag: Jędruś na Piecki lecisz :flesje:Cześć Lodek Co w tych Piecykach jest nie jestem w temacie :biggrin: odpisz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jedrus zlocik bedziezajefajna imprezka :( http://www.motoparty.bydgoszcz.pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Na Piecyki pomykamy pewniacko, możemy się poumawiać gdzieś po drodze. Co do parady ślubnej to nie mogę za wiele obiecać, bo wieczorkiem jesteśmy zaproszeni w goście i niestety po paradzie się urywamy. Do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Cześć Lodek Co w tych Piecykach jest nie jestem w temacie :icon_question: odpisz :icon_biggrin: Jędruś :flesje: szykuj spzęta w sobotę o 10 zbiurka :crossy: we Włocławku.u ZIGIEGO :buttrock: zabieraj małozonkę z nalewkami i w drogę :rolleyes: do zobaczyska :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 taa jedrus syle zabieraj i jazda zigi ile zajmnie wam dojazd do bydzi z wloclawka?? i gdzie sie wstapnie w bydzi umowimy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 I co był ktoś na tym ślubie bo ja nie dałem rady niezapowiedziani goście mi się trafili i nie dało się rady wyskoczyć? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi