Pixel Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 No teraz to je widać dużo bardziej :smile: Oby dwa są piękne ale Hondzina mi bardziej przypada do gustu :icon_mrgreen: Jak możesz porób jakieś zdjęcia w akcji,a moze nawet i film nagraj :smile: A jak tam sąsiedzi?Odzywają się? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 No gix może lepiej winkluje bo to 600 a nie 929 :icon_mrgreen: Za to blady ładniejszy. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezz Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Są zajebiste :icon_razz: A te zdjęcia wcześniejsze z przedpokoju to były robione w tym białym bloku? Wjechaliście sobie tak klatką? A może mieszkacie na parterze albo w ogóle gdzieś indziej :notworthy: wyjechaliśmy sobie klateczką i ustawilismy sprzęty przed blokiem;-) mieszkamy na parterze, kaltka jest przestronna więc można śmiało manewrować. Sprzęty ciąglemieszkaja w mieszkaniu, bo nie możemy sie dogadać z gosciem z parkingu strzeżonego;-)sąsiedzi już sie pozapisywali na przejażdżkę;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sendrek Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Jak możesz porób jakieś zdjęcia w akcji,a moze nawet i film nagraj :D za dużo akcji to ja nie pokażę,to moje pierwsze poważne moto :wink: chyba,że chcesz zobaczyć jak sobie jeżdżę powoli po warszawie,albo ćwiczę hamowanie. poza tym,cały budżet przeznaczyłem na motocykl i... nie mam wolnej kasy na ubranie.narazie kupiłem kask Marushin(IMO jest super,porównywalny z AGV stealth) i w tygodniu mam odebrać rękawiczki alpinestars sp2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi