dolo Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam.Proszę podajcie mi nazwę części bo nie wiem jak jej szukać po nazwie;moto kawasaki z 750 2004rZgubiłem ją podczas jazdy ,mieści się na lewym i prawym końcu wachacza i służy do regulacji naciągu łańcucha takia aluminowa prostokątna blacha z dziurką w środku przez którą przechodzi gwintowana śruba.Poszukuję w celu kupna.Z góry dziękuję za info Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Dystans ośki koła? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 dystanse to siedzą chyba na ośce.dla mnie ta część o której mówi dolo to całe życie był po prostu naciąg łańcucha. i tak to się chyba nazywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Może tez być jako-napinacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolo Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Dzięki już nabyłem metalowe z innej maszyny pasują jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi