radzia Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Jakiego chopper dla początkującego kierowcy??? Na początek starczy mi 125ccm. Tak żeby nie był zbyt drogi. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 125? Eno bez przesady! Szybko bedziesz żałował jak kupisz taki słaby motocykl. Jeśli nie chcesz dużo płacić, to może Virago535? To jest dobry motocykl na start. Jak nie masz kasy, to sie zapożycz i oddawaj w ratach :flesje: . A tak osobiście to najbardziej polecałbym Ci jakąś Shadow'ke 600, świetny na start, tylko że już troszkę trzeba dać.. Jest jeszcze Intruder... Ach! Tyle do wyboru, że szok! Ale unikaj 125cc, to już w razie ostateczności, coś 250 albo 400.. No i spiesz się, bo następny tydzień ma być pieeekny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 125? Eno bez przesady! Szybko bedziesz żałował jak kupisz taki słaby motocykl. Jeśli nie chcesz dużo płacić, to może Virago535? To jest dobry motocykl na start. Jak nie masz kasy, to sie zapożycz i oddawaj w ratach :icon_razz: . A tak osobiście to najbardziej polecałbym Ci jakąś Shadow'ke 600, świetny na start, tylko że już troszkę trzeba dać.. Jest jeszcze Intruder... Ach! Tyle do wyboru, że szok! Ale unikaj 125cc, to już w razie ostateczności, coś 250 albo 400.. No i spiesz się, bo następny tydzień ma być pieeekny :P dzięki za rade. takiego inrudera bym kupił ale skąd kase wziąć??? 125? Eno bez przesady! Szybko bedziesz żałował jak kupisz taki słaby motocykl. Jeśli nie chcesz dużo płacić, to może Virago535? To jest dobry motocykl na start. Jak nie masz kasy, to sie zapożycz i oddawaj w ratach :biggrin: . A tak osobiście to najbardziej polecałbym Ci jakąś Shadow'ke 600, świetny na start, tylko że już troszkę trzeba dać.. Jest jeszcze Intruder... Ach! Tyle do wyboru, że szok! Ale unikaj 125cc, to już w razie ostateczności, coś 250 albo 400.. No i spiesz się, bo następny tydzień ma być pieeekny :icon_mrgreen: dzięki za rade. takiego inrudera bym kupił ale skąd kase wziąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 :icon_twisted: Dostosuj się do rad poprzednika 500 i w górę ,gdy nie posłuchasz będziesz żałował :crossy: A many no cóż trzeba zarobic jakos tam można kredycik itp itd a marka Każda ma swój urok plusy i minusy.Powodzenia :lalag: na :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Tak jak poprzednicy myśle że 125 szybko ci się znudzi. Ja kulam się na yamaha drag star classic. Faktem jest że nie mało kasy kosztował, ale wart był tej ceny. Kupowałem u Niemca - tam taniej i bardziej pewnie że nie kupuje felernego motoru. Pozdrawiam i życze jakiejś wygranej pieniężnej na motor :crossy: ...zapomniałem dodać że ja zaczynałem od 250-tki i w sumie to też miało plus bo zaliczyłem na niej małego ślizga. gdyby to się stało na obecnym motorze to chyba bym sobie włosy powyrywał, a tak można powiedzieć że na 250-ce nabrałem trochę wprawy :D Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 WitajNie wiem jakie jest Twoje doświadczenie motocyklowe, piszesz że początkujący więc pewnie niewielkie. Proponuje na początek Virago 535. Dlaczego? Jest łatwa w prowadzeniu , totalnie neutralna (nie wali sie w zakrętach i nie ucieka), łagodnie oddaje moc, wybacza błędy :D a do tego jest ładnai sporo potrafi jak już trochę się z nią zaprzyjaźnisz . Przez to że ma trochę koników za szybko się nie znudzi i najważniejsze można ją kupić za rozsądne pieniądze i sporo jest ofert. Powodzenia i do zobaczenia na trasie. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Wiem, że to nie jest grzeczne pytanie, ale - właśnie - ile dieniek chciałbyś przeznaczyć na moto? Rady przedmówców (VT, VS, XV) są słuszne, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witaj Popieram poprzednikow,tzn.400cm3 lub wiecej.Marki nie proponuje,zeby nikt mnie nie posadzil o...ale Virago 535,to na poczatek super moto.Oj,wygadalem sie :icon_question: Pozdrawiam :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi