WLD_Wlodi Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ja przejechałęm od połowy lutego do połowy do 10 marca 180km. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 nowym motorem zrobilem okolo 170km i wlasnie szykuje do sprzedazy ehh gdybym mial enduro to juz by napewno 500 bylo:) od 02.03.07170dłuzsze wyciecki brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ja już zrobiłem z 600-700 nie wiem dokładnie. Tylko po mieście, a sezon rozpoczłąłem gdzieś w połowie lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Czolem! Od stycznia blisko 1000 km :(. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 paniee.....zbyhu :( czy TDM 850 jest motorowerem :D ah nie to skuter :D he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Celowo w tym roku nie pisałem że dotyczy tylko 50.Niech panuje równość na forum i nie ważne czy ma się 50 czy 1200 pod siodłem ale wszyscy jesteśmy motocyklistami. I tak dział motorowery/skutery odwiedza mało osób posiadających duże moto. A Ci co odwiedzają na pewno byli w którejś części swojej kariery posiadaczami 50.Z przebiegami to nie ma co konkurować. I tak nas przebija jedna wyprawą mogą zrobić tyle co my przez miesiąc... Taki już nas los. Ale 100 km na moto to nie to samo czo 100 km na motorowerze. Zazwyczaj jedziemy je dłużej a więc staż "godzinowy" mamy nieraz bardzo podobny do motocyklowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Aa jeśli można wpisywac większe moto to ja około 60 km przejechałem na kursie :biggrin: OT: Pikus91 w aukcji napisałeś:"Zrobiłem na niej 2tys km i nie miałem żadnych problemów" :flesje: :crossy: :P Edytowane 23 Marca 2007 przez Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 od 14.03 do (dzisiaj) 23.03 197km niestety docieram po remoncie silnika więc sobie powoli jeżdżę i nie zbyt daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ah to spoko... ja dziś od godziny 17 zrobiłem 20 km... łikend ma być ładny więc jutro umyję sprzęta i się przejadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Jak by tak dobrze podliczyć to z 1000km by się nazbierało od stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 odkąd "białe gówno" zniknęło to tak w sumie z 600km ale tylko po okolicy :crossy: w trakcie kursiku jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 O widzę Rafal akros że masz sprzęcik o jakim ja marzę jako docelowy... :P Bandit 1200...Przez niespełna 3letnia karierę na moto wybrałem sobie kierunek.Nie błoto, nie tor wyścigowy ale właśnie turystyka....I tak śmignąć sobie do Włoszech piękny kraj... Tak mi się podoba super zakręty ale autobusem to nie to samo co na moto... Wtedy byłby jeszcze lepszy :biggrin: A tak widzę że temat się powoli rozkręca może dodajmy jak planujemy dalszą swoją karierę. Czyli co na te chwilę byśmy wybrali. Sport/cros? itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Turystyk mr_green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Oczywiście, że sport :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Sezon liczę od momentu jak stopniał śnieg, czyli nie od stycznia :buttrock: Nawinąłem tylko 150 km, ale za to w maju(tylko w maju :biggrin: ) zapowiada się jakieś 700 km :biggrin: Może to śmieszna ilość, ale śmigam skuterem z prędkością nie większą niż 60km/h :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi