Avalon Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Tak sobie czytam Wasze "opowieści dziwnej treści" i dziwię się że w niektórych jest tyle pogardy dla własnego i i cudzego zdrowia oraz dla kolegów na tym forum. Jesteśmy ludżmi w znakomitej większości dorosłymi i myślącymi. Skoro ktoś nie szanuje własnego zdrowia lub poprostu tak lubi to niech śmiga w dżinsach lub w pokoszulce. Nic mi do tego. Jeśli ja natomiast w lato będę zakładał spodnie motocyklowe z ochraniaczami na kolana to innym również nic do tego. Tak mi się podoba i tak robię. Ubrania motocyklowe nie są produkowane tylko po ty by wyciągnąć od nas kasę, ale również ( a może przede wszystkim?) żeby nam sie jeździło bezpieczniej i bardziej komfortowo.Jest jeszcze inny aspekt takiej sytuacji. Nie każdego stać na dobre ubrania a chce jeździć. To również rozumiem... Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) nie, od drugiego roku zycia nie jezdze na moto. jedynie 4 lata i przejechalem w granicach 20tysiecy kilometrow roznymi maszynami. i to co pisze, nie jest forma uzalania sie, tylko ostrzezenia dla tych, ktorzy lekcewazyli sobie sprawe tak jak ja. Podatnosc roznych ludzi na artretyzm jest rozna i mam wrazenie ze jezeli w tak mlodym wieku masz problem to twoja podatnosc jest dosc spora.Wszyscy ci ktorzy w wieku 35 lat ciesza sie ze nic im nie jest i moga dalej jezdzic w dzinsach w kazda pogode, bo wszystko swietnie im dziala niech poczekaja jeszcze 10 lat - artretyzm dopadnie ich jak amen w pacierzu.Najlepszym pomyslem jest jak najlepsze ubranie i stosowanie go w odpowiednich warunkach pogodowych.Nawet w cieply dzien jakas forma oslony kolan przed wiatrem powinna byc stosowana. Adam M. Edytowane 10 Maja 2007 przez Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 I według mnie przydałby się poradnik o tym jakie ciuchy i na jaką pogodę bo to, że rękawice + kask + kurtka, buty etc. to każdy wie ale co gdzie i kiedy ze względu na zdrowie... trudno się doszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hes Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 I według mnie przydałby się poradnik o tym jakie ciuchy i na jaką pogodę bo to, że rękawice + kask + kurtka, buty etc. to każdy wie ale co gdzie i kiedy ze względu na zdrowie... trudno się doszukać. To jest naprawde dobry pomysł sam z chęcią poczytałbym opini na ten temat.Może załuż taki temat w dziale ciuchów albo jutro ja taki założepozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 No a co ty myslałes spodnie skurzane na dupe i wtedy bedziesz mogl jezdzic a nei w dresach . Mój stary tez kiedys jezdzil wskami i cztkami do rumuni austri turkcji i teraz tez go stawy napierdalaja zatoki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 No a co ty myslałes spodnie skurzane na dupe i wtedy bedziesz mogl jezdzic a nei w dresach . Mój stary tez kiedys jezdzil wskami i cztkami do rumuni austri turkcji i teraz tez go stawy napierdalaja zatoki itpO ja pie**ole, ale poziom wypowiedzi, gratulacje za ortografie :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ty to masz szczęście Klaudiusz, przynajmniej nie osiwiejesz czytając takie teksty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi