Klaus_Drifter Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam serdecznie jak w temacie kto 24 będzie na moto bajzlumnie pewnie kolega przywiezie - to i jakie pivo będę mógł spić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam Klaus, ja będę ale piwka raczej nie wypije, chyba że tramwajem przyjade :biggrin: Aśki nie zabierasz ? Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja również się wybieram i pifka się z chęcią napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ja raczej też sie przejade bo mam kilka rzeczy do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witaj Rafał - no małą żonka ma Ph- szkolenie w jaworznie no to jak się umafiamy - gdyby było cieplej i nie padało to napewno na motocyklem bym przyjechała tak trza będzie autkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Klaus ja będę koło 10 i jeżeli bedzie sucho to będę motoremjakoś się tam znajdziemy a jak nie to prześlij mi nr.tel. na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaz Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Witam!Panowie napiszcie prosze dokladnie gdzie to jest, stadion AZS?Zna ktos jakas stronke z info? Interesuje mnie cena wejsciowa i godz otwarcia :PPozdrawiam was serdecznie! ------------------------EDIT------------------------Dzieki bardzo kolego, do zobaczenia zatem! Edytowane 21 Marca 2007 przez Maciaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam!Panowie napiszcie prosze dokladnie gdzie to jest, stadion AZS?Zna ktos jakas stronke z info? Interesuje mnie cena wejsciowa i godz otwarcia :icon_mrgreen:Pozdrawiam was serdecznie!http://www.motobazar.poznan.pl/Wszystko na temat :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 To kto będzie na 100% bo ja w niedziele bede napewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja będe w sobote od rana mojego Bandziora kompletować po ostatnim szlifie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Pogoda od jutra bedzie odpowiednia dla moto. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi