Loudner Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Mam taki problem, mam dr od jakiegoś juz czasu i wszystko bylo OK (jest ona przerobiona na wersje cross czyli wszystkie kable pochowane itd)jest taki problem iz odpala bez problemu ale z wejscie na wysze obroty moge zapomnieć, szczela prucha itd takie objawy sa powyżej odkręcenia polowy manetki. swieca jest nowa filtr czysty czyszczony. co moze byc tego powodem co zrobic prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Mam taki problem, mam dr od jakiegoś juz czasu i wszystko bylo OK (jest ona przerobiona na wersje cross czyli wszystkie kable pochowane itd)jest taki problem iz odpala bez problemu ale z wejscie na wysze obroty moge zapomnieć, szczela prucha itd takie objawy sa powyżej odkręcenia polowy manetki. swieca jest nowa filtr czysty czyszczony. co moze byc tego powodem co zrobic prosze o pomoc A gaznik czysciłeś? Sprawdz droznosc dyszy głownej oraz czy iglica sienie wypieła z segera w przepustnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loudner Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 jak spr drożność dyszy głównej, a gaźnika nie czyściłem jutro to zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loudner Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 wyczyściłem wszytko i nadal jest tak samo nie wkreca sie na obroty i przerywa tak jak by odcięcie było w zwolnionym tempie macie jakies nowe pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 wyczyściłem wszytko i nadal jest tak samo nie wkreca sie na obroty i przerywa tak jak by odcięcie było w zwolnionym tempie macie jakies nowe pomysłyObjawy kóre opisałeś są bardzo chrakterystyczne i znaczą tylko jedno: mieszanka jest zauboga. Za skład mieszanki, po odkręceniu manetki powyżej połowy, odpowiedzialna jest dysza główna paliwa, poziom paliwa w komorze pływaka i pośrednio filtr powietrza. Przyjżyj sie dobrze głównej dyszy czasem wpada do niej jakiś śmieć. Jak nic nieregulowałeś to stan paliwa w komoże powinieneś mieć odpowiedni. No i sprawdz szczelność pomiędzy filtrem powietrza a gaźnikiem. A może wymieniałeś filtr powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Mozesz sprawdzic jeszcze czy gaźnik jest ustawniony "prosto" wzgledem cylindra. Jaki kolor ma swieca? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loudner Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 świeca jest czarna. gaźnik jest opowiednio ustawiony ponieważ sa tam takie rowki aby idealnie go ustawić. Filtr jest K&N i byl od początku jak go mam oraz jest wyczyszczony. powietrza lewego nie bierze wszystkie spinki nowe i mocno dokręcone. którą to jest dysza główna http://img145.imageshack.us/img145/6371/sssssko3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Filtr jest K&N i byl od początku jak go mam oraz jest wyczyszczonyfiltr stożkowy ? jesli tak to go wy****erdol jak najszybciej - to jest enduro więc dzieki filtrowi stożkowemu szybko zniszczysz silnik Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loudner Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ok pozbede sie tego filtra a co dalej, co mam teraz robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi