stowa86 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witajcie! Wiem, bylo mnustwo art. na ten temat. Ale wszedzie tylko co sie stanie jak zalozymy przelotowke, jakie czekaja nas konsekwencje. A moze napiszecie jak to wyglada u was??? Dzieje sie cos niedobrego z waszym silnikiem???Ja w swojej CBR " przebilem" przegrode w koncowce i wszystko OK. niezmienialem dysz, nie regulowalem gaznikow i jest super. Wydech jest glosny no i efektownie strzela jak przymkne manetke gazu. :flesje: Kto sie podzieli swoimi wrazeniami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 4umowy Ed Manetka (Kurczak) ma GS 550 który ponoć przelotówy nie lubi , a GS ryczy jak stary olejowy Gixer i lata jak dzik po polu, ale po szczegóły to do Kuraka. Ale z tego co wyczytałem to tak do końca zdrowe to nie jest dla silnika ... Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Ludzieee... nie było chyba bardziej wałkowanego tematu na tym forum...ile razy można pytać o to samo ??? Poszukaj w archiwum ... opcja "szukaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Ludzieee... nie było chyba bardziej wałkowanego tematu na tym forum...ile razy można pytać o to samo ??? są inne tematy na ten temat.. oleje, smarowanie łańcuchów, itd :( pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Mam singielka z przelotem ile ma przebiegu nie wiem ale pewnie kolo 30-40 tys. Zdejmowałem głowice to tylko jeden zawór nie trzymał (wydechowy) oddałem do roboty gość dotarł zmienił uszczelniacze itp i powiedział ze wygląda bd. Więc u mnie jazda na przelocie nie przynosi żadnych negatywnych niespodzianek bo tylko jeden zawór minimalnie nie trzymał ale to ten od dekompresatora więc możliwe ze był podparty i mu tak zostało :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterro Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witajcie! Wiem, bylo mnustwo art. na ten temat. Ale wszedzie tylko co sie stanie jak zalozymy przelotowke, jakie czekaja nas konsekwencje. A moze napiszecie jak to wyglada u was??? Dzieje sie cos niedobrego z waszym silnikiem???Ja w swojej CBR " przebilem" przegrode w koncowce i wszystko OK. niezmienialem dysz, nie regulowalem gaznikow i jest super. Wydech jest glosny no i efektownie strzela jak przymkne manetke gazu. :D Kto sie podzieli swoimi wrazeniami??Zaraz konsekwencje...Ja mam PRAWIE puste i jest super.Mala korekta to wykrecenie o 0,5 obr.wkret skladu mieszanki. A te PRAWIE to dlatego ze jednak COS tam wlozylem bo tak z 200 km bez stoperow w uszach to wyczyn. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi