BASSRIDE Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witamwreszcie zebrałem środki i znów "wracam do gry" ! :crossy:Miałem kiedyś Kawasaki Vulcan 1600, piękna jazda, dźwięk...sami wiecie.Szukam podobnego sprzęta.Jest jeden warunek - mam 202 cm wzrostu - to ma być duuży sprzęt.Nie znam się na cruiser'ach (w tym sensie, że nei wiem któy jest mniej awaryjny, który mniej pali itp) Czy mogę liczyć na pomoc, porady?Jakieś konkretne modele z opisem zalet?dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM 66-VN 2000 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Siemka-widzę że będą problemy...VN 1600...i co w zamian...???...tylko VN 2000!!! Taaak to dobry wybór, duży motorek...tylko te 20.000zł nie bardzo pasuje... Musisz uważać-zejście niżej to lipa i śmiech sąsiadów...a wyżej...cóż...pomyśl...może warto dorobić trochę kasy...??? Cytuj ADAM - BMW 1300 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Oj ciezko bedzie. Z cruiserow w tej kwocie zmiesci sie tylko Vulcan 1500, moze jeszcze Intruder lc1500, ale z trudem, ewentualnie royal star, ale to juz maly litraz jest :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM 66-VN 2000 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 No to mamy problem...bo z małego litrażu to dobry jest tylko...MAŁY FIAT :banghead: ...i tylko w wersji "BAMBINO"...!!! ;) Cytuj ADAM - BMW 1300 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 a czemu uparles sie na wal - nie moze byc pas?????wiemwiem - wal jest bezobslugowy - ale pas tez wiele obslugi nie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Miałem kiedyś Kawasaki Vulcan 1600, piękna jazda, dźwięk...sami wiecie.Szukam podobnego sprzęta.Skoro Ci pasował, to wchodź w to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASSRIDE Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 no dobrze, to teraz jeszcze jedno pytanie..któa z 1600-tek jest największa, Czy drag star, czy Vulcan...czy...? itpdzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snipes Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 największy w tym przedziale cenowym będzie lc1500. ja przerabiałem bardzo, bardzo podobny temat :P , skonczyło się na road starze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM 66-VN 2000 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Może odpocznij i daj się ponieść :) ....FAZER 1000!!! Szybko, wygodnie, oszczędnie i nie zawiedzie Cię nigdy!!! Taka odskocznia od chopper-cruiserów... Od czasu do czasu stosuję tę terapię!!! Dobre!!! Pomaga!!! Mam Fazera, wiem co piszę...i zatoru w żyłach nie będziesz miał :buttrock: ...!!! ...a tak na co dzień to oczywiście VN 2000!!! ;) Cytuj ADAM - BMW 1300 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 TYLKO VN 2000 ale kasa nato nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi