wild Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Może mańkut D.gif dobra- koniec tych skojarzen, bo jeszcze wyniknie z tego nie wiadomo co.tak czy owak warto sprobowac tej dzikiej jazdy :evil: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Witam! Sorka za odświerzenie tematu. ale nutruje mnie jedno pytanie. Jesli mam np. MW -750 z napędem na koło wózka to czemu nie moge stawiac kosza w góre?? a jesli mam np. Tego nowego Urala Rangera i tesh mam naped na koło wózka czemu moge kosz stawiać w górę?? Jaka jest różnica?? bo chyba przeszedł mi jush ten nowy ural bo mam blisko fajne MW na oku:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 a wiesz co to jest mechanizm różnicowy?jeśli nie - poznaj zasadę działania to nie będziesz musiał zadawać takich pytańgdybyś miał blokadę to możesz :bigrazz: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Rozoomiesh jush? SwEeEt KendziorechQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 a wiesz co to jest mechanizm różnicowy?jeśli nie - poznaj zasadę działania to nie będziesz musiał zadawać takich pytańgdybyś miał blokadę to możesz :icon_biggrin: Wiem :lalag: Kręci Się te koło kóre ma cięzej wiec jesli kosz unosze w góre to koło kosza przestaje mi się kręcić?? a co do blokady to moge jechac tylko przez krótkie odcinki na wprost zgodnie z informacją z tabliczki na baku:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Wiem :P Kręci Się te koło kóre ma cięzej wiec jesli kosz unosze w góre to koło kosza przestaje mi się kręcić?? a co do blokady to moge jechac tylko przez krótkie odcinki na wprost zgodnie z informacją z tabliczki na baku:Pehh, chyba odwrotnie, bo te koło które ma lżej się kręci, tak jak dasz auto z jednej strony na lewarku, i koło będzie uniesione, to będzie się kręciło, bo mechanizm zadziała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Gdy podniesies kosz w MW bez blokady mechanimu różnicowego koło kosza będzie szybciej pracowało i przy kontakcie z podłożem zrobisz zwrot o 180 stopni, w gorszym przypadku może posypać się napęd. Z koszem w górze można jeździć MW z włączoną blokadą, ale moim zdaniem również szkoda mechanizmu, bo to troche kosztuje. Dlaczego można jeździć z koszem w górze nowym Uralem?? Ponieważ posiada on odłączenie napędu koła kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Szkoda ze w MW jeszcze nie wymyslili takiego patentu. Moze mozna coś takiego dokupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 heheheh, i juz raczej nie wymyslą (fabryka) :) Pewnie da rade zrobić tylko jeszcze nikt mądry nie wymyślił jak to zrobić :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 To jak sie skuszę na to MW no to Napewno wymysle:P moze bede wał napędzajacy koło wózka wypinal i na jakimś drucie wieszał:D jak by to ruska mysl techniczna podpowiadała:P Ostatnio w uazie chłodnica mi odpadła owinałem ją 3 razy takim grubym kablem telefonicznym i do domu 50 km. dojechałem:P Wiec ruski naprawiamy drutem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 To jak sie skuszę na to MW no to Napewno wymysle:P moze bede wał napędzajacy koło wózka wypinal i na jakimś drucie wieszał:P jak by to ruska mysl techniczna podpowiadała:P Ostatnio w uazie chłodnica mi odpadła owinałem ją 3 razy takim grubym kablem telefonicznym i do domu 50 km. dojechałem:P Wiec ruski naprawiamy drutem:PCo będziesz robił? z takim podejściem, to nie życzę Ci wdzięcznego ruska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) proszę o usunięcie posta Edytowane 29 Maja 2007 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Ktoś kiedyś wspominał o jeździe z koszem w górze w sytuacji gdy kierowca siedzi w koszu ;) A ja znalazłem tak,i właśnie filmik; Edytowane 30 Maja 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ..to ten sam co go ktos wczesniej zapodal... byly aluzje o lewej rece, mankutach itd itp..;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 dodam swoje 3 grosze w temacie techniki jazdy z koszem : mam taki numer w swoim repertuarze - ale ostrzegam wychodzi on tylko na podłożach piaszczystych, trzeba byc ostroznym: sprzet bez napedu wozka, prowadze sam - siedzac okrakiem na miejscu kierowcy, wychylam sie du.pą maksymalnie na wozek, o tyle ile moge zeby jeszcze kierownice trzymac za gaz. wlasciwie to siedze jeszcze na moto ale tak na prawde maksymalnie wychylony do wewnatrz. skret kola max w prawo, jedynka i ogień !!. efekt jest taki ze moto zaczyna szybko sie krecic w miejscu a z kola idzie fontanna piachu. bardzo fajny efekt bo moto kreci sie wokol wlasnej osi. niestety jak nie wyjdzie i ucieknie kierownica to drajwer jest od razu katapultowany z zaprzegu a moto leci w publikę . numer niebezpieczny. milego trenowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi