wild Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ja umiem prowadzić zaprzęg siedząc w... koszu smile.gif. to nie jest trudne- warto miec dlugie rece..:cool: i troche miejsca. chciałem sie nauczyć jechać w koszu z podniesionym koszem, ale jakoś się w sobie nie zebrałem icon_rolleyes.gif jak? Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Tak. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 A umie ktos jezdzic z wózkiem w powietrzu stojac na widowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Tak. :) hahahah :) dobre dobre wieczny... :) a tu cos ode mnie, jak juz stanelismy przy rysunkach;)http://img71.imageshack.us/img71/6489/dakb3.jpg(skan nieudany co prawda..) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Tak. :)Dokladnie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Niezły cyrkowiec.... Powinni go wziaść do Ruskiej Armi Reprezentacyjnej :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Tak. :) o zasz w morde student powinienes ostrzegac przed takimi malunkai, bo caly monitor zaplulem :) buaahahhahahha, dobre to jest.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 O matko, ja wymiekam, trzeba potrenowac:-)gosc jest supermen :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nabrałem wprawy w rysowaniu :) . Sporo ławek na pewnych wydziałach PW jest tym przyozdobione ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekla_to Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Wy chyba nie wiecie jak się jedzie w wózku bocznym i to jeszcze w powietrzu :PP Lepiej niż za kierownicą, adrenalinka skacze do Max :) Tu się zgodzę jazda w wózku gdy jest w powietrzu jest naprawdę ekscytująca, tym bardziej gdy się wcześniej tego nie spodziewasz. A i mała rada, nie dawajcie swoich sprzętów "na przejażdżkę". Ja tak kuzyna namówiłem i w dnieprze zerwałem pokrywę od zaworów bo pier******* w kultuwator, no jeszcze noga ucierpiała ale naszczęście ani mi ani "weteranowi" szpital nie był potrzebny. Mała kosmetyka, śrubka i wszystko było w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Trzeba było ten kultywator uwiazac to by ci nie wyskoczył pod koła :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 dopiero teraz obejzalam ten filmik...:icon_twisted: :biggrin: :icon_twisted: reka ladnie musiala go bolec po tych kilku minutach.. dobry zawodnik, nie ma co.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Gosiu, chłopaki to maja rece wprawione :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) on kierowal lewa reka :icon_twisted: Edytowane 31 Marca 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Może mańkut :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi