Piotr_27 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2003 polecamhttp://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=6246oraz http://forum.motocyklistow.swiata.pl/viewt...opic.php?t=5733 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Wracając do policyjnej MZ, to z tego co się orintuje w porównaniu do zwykłej, policyjna miałe troche inny wydech i zmieniony kształt komory spalania co dawało większą moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 z tego co wiem to TS policyjna osiąga około 160 km/h max. , normalana około 140.zdjęcie jest w ŚM z poprzedniego roku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Dzisiaj oglądałem stronę AMW w Krakowie, wystawiali tam na przetarg wojskową MZ ETZ 250 i, co ciekawe, w danych wpisali Vmax = 100 km/h 8O Zwykłe etki mają w danych ok. 130, czyżby wersje wojskowe były blokowane? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 W Kielcach na Diversion900 i Sr250.Co do moto,czy czegokolwiek innego z Policji to odradzam.Zazwyczaj sprzedają coś jak jest już wyeksploatowane do granic wytrzymałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Dzisiaj oglądałem stronę AMW w Krakowie, wystawiali tam na przetarg wojskową MZ ETZ 250 i, co ciekawe, w danych wpisali Vmax = 100 km/h 8O Zwykłe etki mają w danych ok. 130, czyżby wersje wojskowe były blokowane? :wink: Ja bym się nie zdziwił gdyby jeszcze napisali, że ma dodatkowe gąsienice na wymianę, pancerz reaktywny i zakłócacz podczerwieni...Nigdy nie wierz w to co pisze wojsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Wersje wojskowe były wolniejsze, miały mniejszą moc, ale większy momęt obrotowy, były przystosowane do gorszego jakosciowo paliwa (pewnie do tego co teraz Orlen sprzedaje) i miały inne przełożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cegla Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Nie wiecie moze gdzie moge zobaczyc jak mniej wiecej chodza mz ts'ki 250 bo ten koles nie ma zielonego pojecia ile to moze kosztowac i musze sie dowiedziec : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 www.allegro.pl - tam są czasami - mz ts 250 kosztuje około 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 www.allegro.pl - tam są czasami - mz ts 250 kosztuje około 1000 zł. TSki chodzą chyba poniżej 1000... już za jakieś 700 możesz mieć w stanie bdb (tzn, taką, żeby siąść i jechać 8)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Może - ja się bardziej teraz TS 150 intersuje, ponieważ taką mam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cegla Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 ej no co wy chlopaaki, pokazujcie mi tylko takie oferty ponizej 300zl ja bede musial za ta mzetke zaplacic ! :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 za 300 to możesz kupić złom. porządna TS kosztuje około 900 zł - 1400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cegla Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 To nie o to chodzi. Starszy mojego qmpla ma ts'ke ktora jakis jego qmpel zostawil kiedys u niego w hali i ona sobie stoi jakies 8 lat. Dowiedzialem sie ze on taka ma i moze sprzedac tylko ze ten koles zupelnie sie nie orientuje w cenach dlatego potrzebowalem takich jakis wmiare tanich ofert zebym ja za to nie zaplacil zaduzo, powiedzialem mu tak opymalnie ze chodza po 600 bo w koncu ona jest niejezdzaca i kto wie co tam jej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 za 300 to możesz kupić złom. porządna TS kosztuje około 900 zł - 1400 zł.Za 1400 to juz ładna ETZ można kupić.Parę lat temu znajomy wyrwał TS 250/1 za 600 zł 100% oryginał 4tys przebiegu od pierwszego właściciela. Nawet była książeczka gwarancyjna.Jak się szuka to się znajdzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi