Riko Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 no tez to ogladalem, koles pelen spokoj, 3 miechy mial dopiero prawko, ja mam to nagrane jak przerobie na mpg to dam znac gdzie to jest bo mam na vhsie to nagrane. pozdrawiam wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ok, daję jeszcze raz http://www.badongo.com/vid/317047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Też widziałem ... czarny bandzior to jest to !!! Ciesze się że mocno nie "płakałeś" o niższy wymiar kary. Wydaje mi sie ze byli troszkę bardziej przyjaźni dla forumowicza niż dla kierowców puszek.Debiut wypadł dobrze ! Ale niech to będzie ostatni debiut forumowicza na małym ekranie w takiej roli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) trzeba było uciekać :biggrin: :biggrin: :lalag: ;) :D Edytowane 17 Marca 2007 przez radzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Panie........Sierżancie 156?? Heheh:) Mam nadzieje że pański pomiar jest dokładniejszy od mojego licznika :icon_mrgreen: Panie sierżańcie jedynie o co mogę prosić to o łagodniejszy wymiar kary :flesje: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Panowie pełna kulturka.Tak trzymać.Jak na mnie trafi to zapytam czy przy okazji mogę kogoś pozdrowić.Uhahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Panowie pełna kulturka.Tak trzymać.Jak na mnie trafi to zapytam czy przy okazji mogę kogoś pozdrowić.UhahahahahaAlbo można zapytać jaka była by kara gdyby nie było kamer i ile by wzieli do łapy :banghead: ha ha ha Edytowane 18 Marca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 A gdyby zatrzymali BeeMką co śmiga po Wawie to można by zapytaćczy świadomie używa przeciwskrętu i przegazówki,czy jeździ konno i czy loobi Harleye...:icon_mrgreen: Ciekawe co by było...:biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 mnie tam wkurzaja te komenarze, i może ktos podpowie jak nie zostac piratem w tym pieprzonym kraju bo to chyba znacznie trudniejsze. Zapraszam komentatorów do przejazdu np. przez Śląsk i zastosowanie sie do wszystkich ograniczeń :( chyba z tydzień będą jechać. Jedna wielka dziura z ograniczeniem średnio 40km/h załamka.Wczoraj jechałem moją puszka za takimi jedymi chyba w nowym radiowozie, a że za nimi to najpierw podpuscili mnie 170 km/h a potem widząc ze nie odpuszczam zwolnili do 90 i tak tłukiliśmy sie przez 10 km. Tylko czekali jak ich wyprzedze ;) a tak brak video w bagażniku i dupa z podrywu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 W przypadku jednego z nich byłoby to nie na miejscu jako, że ma nazwisko związane trochę z tematem końskim. Mogłoby się to źle skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNIPER Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 szkoda ze w moto nie ma CB:)) i kasku ze słuchawkami i mikrofonem koledzy by mówili gdzie są kundelki ;) szkoda ze w moto nie ma CB:)) kasku ze słuchawkami i mikrofonem koledzy by mówili gdzie są kundelki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Mnie pewnego dnia kilka lat wstecz zatrzymał niebieski VW Polo (w Białymstoku nośnik video radaru) no i kolo zaprasza mnie do radiowozu celem obejrzenia filmu... a poznałem gościa bo uczyliśmu się w tym samym technikum tylko on w innej klasie był... i mówię... no chłopie...do tej samej szkoły chodziliśmy ..widywaliśmy się codziennie... odpuść ziomalowi.... a skąd... mówił że nie może nagrania skasować i musi się rozliczać z tego... no i chyba 3 pynkty i 300 zł ... świat na psy schodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNIPER Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 szkoda ze w moto nie ma CB:)) kasku ze słuchawkami i mikrofonem koledzy by mówili gdzie są kundelki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ściągnięte :D ... oglądnięte :D ... gratuluje występu w telewizji :icon_mrgreen: Gdyby ktoś miał problemy ze ściągnięciem to przerzuciłam też na rapidshare'a:http://rapidshare.com/files/21773285/uwaga_pirat.mpg.html pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 szkoda ze w moto nie ma CB:)) kasku ze słuchawkami i mikrofonem koledzy by mówili gdzie są kundelki :D jak to nie ma a gold wingi :icon_mrgreen: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi