klisiu Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ' date='a co do tuningu komara to ty chyba nie wiesz co wogule mowisz[/quote'] No może troche przesadziłem muwiąz o tiunigu.. ael musiałby dobrze wyglądac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisiu Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 może teh zapytam jesze raz.. powturzem pytanko.. :D Powiedzcie mi czy oplaca mi sie kupic motorower... tzn. ja mieszkam w bloku (nie mam garażu) tylko nie dużą piwnice. Powiedzcie mi czy w tym wypadku oplaca mi sie kupowac motorower. Pozdrawaim Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 może teh zapytam jesze raz.. powturzem pytanko.. :D Powiedzcie mi czy oplaca mi sie kupic motorower... tzn. ja mieszkam w bloku (nie mam garażu) tylko nie dużą piwnice. Powiedzcie mi czy w tym wypadku oplaca mi sie kupowac motorower. Pozdrawaim DawidNie, nie opłaca ci się.Kup sobie deskorolkę, szerokie spodnie i idź poszpanować przed blokiem :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 1.CO wy od niego chcecie ?? on nie chce szpanować tylko normalnie sie czuc a nie sluchac głupich docinków kolegów...chart jest ok, kupuj charta potem sie bedziesz martwil o przechowanie go moze garaz u kogos znajomego-kolegi, wujka, dziadka etc.Część z tych ludz, którzy napisali, że jakim to on nie jest motocyklista ze sie wstydzi itd.to sami by nie wyjechali komarkiem na miasto, a pisza tak po to, zeby inni zobaczyli jacy to z nich "prawdziwi" motofani...ja go w pełni rozumiem2.Co to miało być ?? "zaloz szerokie spodnmie itd." ?? ja sie tak ubieram i nie robie tego na pewno dla szpanu :/ napisz mi o co ci chodzilo !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Część z tych ludz' date=' którzy napisali, że jakim to on nie jest motocyklista ze sie wstydzi itd.to sami by nie wyjechali komarkiem na miasto, a pisza tak po to, zeby inni zobaczyli jacy to z nich "prawdziwi" motofani...ja go w pełni rozumiem[/quote']Mam wrazenie ze to do mnie i ze chciales napisac "... że jakim to on nie jest motocyklista ze sie nie wstydzi itd. to sami by nie wyjechali komarkiem na miasto,..." Dalej to nie ma co pisac. Jesli dobrze Cie zrozumialem to jestes w bledzie, naprawde bym wycjechal komarkiem, motoryna, ogarem itp. na miast tyle zeby byl czysty. Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ja tam po mieście jezdze moim ogarem i jakoś sie nie wstydze... czasami ktoś sie z katamarana na światłach popatrzy z takim politowaniem, ale zaraz mu sie głupio robi jak go zostawiam na światłach... a obciachowo to sie jezdzi tylko maluchami "stjuningowanymi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisiu Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Do ... ->emzet666 No wiesz, ja nie kce kupic motorka dla szpanu. Ale kce kupic cos lepszego. Nic przeciwko nie mam ogarom, komarom itp.Ogarem Fajnie sie jezdzi Bardzo fajny motorek..Masz moze zdjecie sowjego ogarka ??Albo powiedz mi czy jezdzisz nim po Centrum Krakowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2003 zdjęcia są w albumie... jest cały odrapany, z powody zamontowania tłumika od simaka chodzi straaasznie głośno... też myślę o czymś lepszym, ale z braku laku jezdze na ogarq, bo nie chce sie tłuc autobysami i tramwajami może po centrum to nie jezdze bo tam są zakazy :D , ale generalnie po mieście to jezdze... pozdro P.S. nie bede siem obrażać na nikogo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 1.CO wy od niego chcecie ?? on nie chce szpanować tylko normalnie sie czuc a nie sluchac głupich docinków kolegów...chart jest ok' date=' kupuj charta potem sie bedziesz martwil o przechowanie go moze garaz u kogos znajomego-kolegi, wujka, dziadka etc.Część z tych ludz, którzy napisali, że jakim to on nie jest motocyklista ze sie wstydzi itd.to sami by nie wyjechali komarkiem na miasto, a pisza tak po to, zeby inni zobaczyli jacy to z nich "prawdziwi" motofani...ja go w pełni rozumiem2.Co to miało być ?? "zaloz szerokie spodnmie itd." ?? ja sie tak ubieram i nie robie tego na pewno dla szpanu :/ napisz mi o co ci chodzilo !!!!![/quote'] Kolego poczytaj najpierw ze to Klisiu sie wstydzi jezdzic Komarem a nikt mu nie napisal ze to wstyd.I nie wiem czy motocyklisci zakladaja te spodnie co ma sie caly czas w nie nasrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 Redas "nasrane" ? :D E tam ja w takich prawie codziennie chodze ale na moto inne wkladam takie mnie szerokie zeby po prostu wygodnie bylo :D I ja sie wcale nie "kozacze", tylko sobie jezdze bo lubie. Jezdze sobie z reszta z typami na motorynie i na ogarze 200 :D Tylko oni zostaja na dlugich prostych z tylu :D Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 Ja miałem komarka ale nie wstydziłem sie nim jeździć nawet po mieście moi znajomi sie mówili żebym go sprzedał albo utopił w rzece bo to kompletny wrak ale ja sie nie przejmowałem jeździł i to sie liczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 1 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2003 2.Co to miało być ?? "zaloz szerokie spodnmie itd." ?? ja sie tak ubieram i nie robie tego na pewno dla szpanu :/ napisz mi o co ci chodzilo !!!!!Wyjaśnię to tak:Jest pewien typ ludzi. Mieszkają najczęściej w blokach (chodź nie koniecznie). Ich ulubioną rozrywką jest przesiadywanie na ławce pod blokiem. Ciągle plują. Ciągle. Co kilka sekund. Najczęściej słuchają hip-hopu i jeżdżą na deskorolkach (nie jeżdżą, tylko noszą je ze sobą). Jak gdzieś idą (a nie chodzą dużo, najczęściej koło własnego bloku) zawsze idą w grupie klnąc przy tym i siejąc popłoch wśrud starszych ludzi. wku**ia mnie takie zachowanie. Nie mam nic do spodni, w tym przypadku są one niejako symbolem pewnego kręgu kulturowego, którego nie toleruję. Tyle z mojej strony.Albo jeszcze coś-Pisząc do ciebie klisiu byłem dość zdenerwowany i teraz po zastanowieniu się doszedłem do wniosku że nie mam żadnych podstaw by zaliczyć Cie do wspomnianego wcześniej "kręgu". Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi