micza 125 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Wróciłem właśnie ze szpitala i przed chwilą napisałem długiego i opisującego wszystko posta, ale coś się porąbało się skasował, teraz nie mam siły już tego pisać, powiem tylko że jestem wqrwiony bo przez ślepego puszkarza miałem niezłą kaszane, jestem poobdzierany moto też dostało, ale i tak można powiedzieć że skończyło się względnie szczęśliwie, "ja pana nie widziałem" - tyle usłyszałem :crossy: , tak tak ale do winy się nie przyznał pajac jeden, ale policjant nastraszył go żę w sądzie raczej przegra i będzie go to więcej kosztować więc podpisał oświadcznie i sprawa była załatwiona "bez udziału policji", w szpitalu potem 1,5h na chirurga czekałem, ogólnie mam dość tego państwa, policji też sie trzeba było prosić żeby była łaskawa przyjechać, szczegóły podam jak ochłone, póki co lece do wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 hehhh...wylizuj się stary...zdrowia życzęJa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Złe dobrego początki:)My musimy się przyzwyczaic do sezony a oni tymbardziej eehZdrowia koleżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Trzym sie, rany szybko sie zagoją a Sezon długiiii będzie :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Dzisiaj to mnie dopiero wszystko napie...la, a tak przy okazji zna ktoś warsztat w Poznaniu gdzie robią pożądnie naprawy powypadkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 zdrowiej micza.....3m sie gościuPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Nie łam się ja 2 lata temu tak samo rozpoczolem sezon.Teraz śmigam na nowym sprzęcie i jest cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ... no to niewesoło ... ja na wszelki wypadek sezonu nie konczyłem więc i zaczynac nie muszę ... zdrowiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norton Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Zdrowia życze.ja też zaczołem tak sezon ale 5 lat temu tylko u mnie skończyło się mechnicznym zespalaniem kości przedramienia czyli blacha I po 9 śrub na kość operacja trwała 3 godziny a po dwóch latach wyjecie zespolena teraz ma tylko dwa suwaki na reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Na otarcie łez dodam że ja również na rozpoczęcie sezonu ładnych kilkanaście lat temu rozpocząłem od gleby. życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Wróciłem właśnie ze szpitala i przed chwilą napisałem długiego i opisującego wszystko posta, ale coś się porąbało się skasował, teraz nie mam siły już tego pisać, powiem tylko że jestem wqrwiony bo przez ślepego puszkarza miałem niezłą kaszane, jestem poobdzierany moto też dostało, ale i tak można powiedzieć że skończyło się względnie szczęśliwie, "ja pana nie widziałem" - tyle usłyszałem :banghead: , tak tak ale do winy się nie przyznał pajac jeden, ale policjant nastraszył go żę w sądzie raczej przegra i będzie go to więcej kosztować więc podpisał oświadcznie i sprawa była załatwiona "bez udziału policji", w szpitalu potem 1,5h na chirurga czekałem, ogólnie mam dość tego państwa, policji też sie trzeba było prosić żeby była łaskawa przyjechać, szczegóły podam jak ochłone, póki co lece do wyrka Kazdy kto przezyje wypadek juz bedzie jezdzic ostrozniej.Wiec przezyles,fakt jestes na pewno wku**wiony,ale na przyszlosc bedziesz miec oczy wkolo glowy,a moze navet w tyłku i unikniesz nawet takich sytuacji. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i doprowadzenia moto do stanu sprzed wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 kurde... duzo tu was, chodzi mi po "przejściach" na moto, micza wracaj szybko do zdrowia, ale miałes jakiś poważny uraz? pozdrowienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Współczuję i życzę rychłego powrotu do zdrowia (Twojego) i stanu pierwotnego (maszyny). A nt. katamaraniarzy nie będę się rozpisywał - robiłem to już wielokrotnie. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter82 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 nie chce zeby to było traktowane jako ot. mam mnoswto kolegow ktorzy pracuja zawodowo jako kierowcy ja tez troche smigam na 4koleczkach ponad 100 tysi rocznie. wiecie co jest najgorsze u nas w spoleczenstwie nie ma tego wyrobionego przyzwyczajenia do dwoch kolek na ulicy, tak jak np we wloszech widzieliscie ile tam zasze skuterów i tych innych smiesznych malych moto ??? dla nich to normalne u nas przez pol roku jest slisko i wszyscy patrza zeby tylko nie wjechac komus w tylek a potem robi sie ciepło i cały wzrok skupia sie na laseczkach ktore po zimie pokazuja swoje wdzieki. mamy naprawde ciezki kawałek chleba z tym lataniem na moto. ehhh. zycze ci ziomku szybkiego, powrotu na :icon_mrgreen: wazne ze to nic ppowaznego. pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmino Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Humor dopisuje więc nie jest źle, a sezony teraz są długie :biggrin: Zdrowia życzę Cytuj http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi