granat Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 w komarze nie zmienie membrany:-)ani nie załorze gaznika od MZ:-) szukam dalej:-) najbardziej interesuje mnie ten patent z nadlewami ndalej nie wiem o co chodzi:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a dlaczego niby tego nie zrobisz;| wystarcza umiejetnosci podstawowe;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ty(z duzej) a gdzie w komarze jest "membrana"?? Brak mi podstawy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 a co to za kurna jasny pierun problem ja zamontować;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ty mnie pierunami nie strasz bo ja jestem slazak u nas pieruny na porzadku dziennym:-) ma powaznie, to ja wysiadam gdzie chcesz cmontowac membrane???znaczy zamiast zwykłego gaznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 czy my mówimy aby o tej samej mebranie ja mówie o mebranie dolotowej;] ma onna za zadanie sterowanie czasem otwarcia okna sacego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ale jak i gdzie sie ja zakłada bo mnie tez troche zainteresowałeś. nigdy nie widziałem silnika skuterka ani innego nowego sprzetu wiec zrób moze jakiś rysunek czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A czy tam membrana to nie zawór płytkowy?? jesli tak to wiem ze są nawet gotowe przeróbki do silników simsonowskich gdzie wrzuca się taki zawór płytkowy. jak znajdę to podeślę link:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 tak to zawór płytkowy;] Montuje sie go na rózne sposoby;) albo bezposredni do skrzyni korbowej albo ograniczajac maxymalny czas otwarcia. Kazdy sposób ma swoje wady i zalety:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 To jakas masakra!!!Pokazcie to ustrojstwo bo w ogóle nie czaje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 hasło szło "to jest masakra jakaś" Co do mebrany jak widac jest prosty i niezawodny sposób aby moment był dostepny od samego dołu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 film klawy co?ale gdzie widac jak nie widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 film zajebisty:P Co do zamocowania mebrany no masz chłopie 36 latek... to proste powinno byc ja mam 18 i niemiałem z tym problemu;| Na poczatek kup albo idz gdzies do sklepu/servisu zeby ci pokazali dokłądnie mebrane;] w komarze mebrane masz zamocowac na kruccu ssacym;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Chlopie!mam 37lat i ni h..ja nie czaje o co chodzi!!!Za szczyla to jezdzilem a nie grzebalem, a teraz dopiero wziolem sie za robote, takie hobby, rozumisz?Zatrzymalem sie na poziomie komar-sport, wiec prosze wytlumacz mi tak lopatologicznie, nie wiem co to membrana ani gdzie se to moge wsadzic.No moze burak jestem, ale sympatyczny:-)A chce wiedziec jak to sie je, albo podeslij linka na jakas strone:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9944&hl=mebrana tu masz temat, ktory powinien ci pomoc... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi