Zbyhoo Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Chodzi po prostu o zjawiska falowe. Co żeś na wagary łaził, jak w szkole uczyli? Jakie zjawiska falowe? a jak ty jestes taki mega mozg to wytlumacz w 2 zdaniach o co biega i po kłopocie... I po co Panowie takie uszczypliwości??? Nie każdy urodził się Einsteinem. Dawajcie na mój mail swoje adresy to Wam poślę "skan" fantastycznego artykułu Tomasza Sałka o roli wydechu w dwusuwie, jest tam wspaniale opisany wpływ zjawisk falowych na pracę silnika.Pozdro!P.S. Mój adres w okienku "mail" poniżej podpisu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Chodzi po prostu o zjawiska falowe. Co żeś na wagary łaził, jak w szkole uczyli? Jakie zjawiska falowe? a jak ty jestes taki mega mozg to wytlumacz w 2 zdaniach o co biega i po kłopocie...Najprościej jak się da:Filtr o większej przepustowości + większe dysze = więcej mieszanki = więcej spalin = konieczność dostosowania tłumika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Kto się czego dowiedział - wpisywać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 ale po co dawac wieksze dysze ... i o to mi chodzilo samo powietrze z nowego filtra to nie zadne pi*****e! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Profander zgadzam sie z toba, to jest bardzo dobrze i krutko wyjasnione :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 OJ przepraszam Profaner(SORKI zle wcelowałem na klawisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Profander tez ladnie brzmi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi