dragip Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witajcie kolezanka dlanuje robic prawko A i B juz sie zapisala i myśli intensywnie o moto.... jeszcze nigdy nie miala nic ale na punkcie moto oszalała ;D tylko mały problem ona jest hmmmm NISKA i ja oprócz skutera dla niej nic nie widze a ona na skuter to nawet nie wsiadzie... czy jest jakies fajne niskie moto jak na pierwszy... ? jej typ to enduro ale tu to wogole juz odpada z wysokoscią ... chociaz moze jakas 125 sie znajdzie? ja nie mam pojecia co :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 moja dziewczyna też ma tyle wzrostu mniej więcej i przymierzała się do Suzuki RMX i Suzuki DR 125 i do nich w miare sięgała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Honda Xl 125 tez jest dosc niska. Kolega ma okolo 165 i bez najmniejszego problemu siega do ziemi, wiec jak ona sie uprze to da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 ew. kawasaki kmx 125, chociaz znam dziewczyne o podobnym wzroscie dla ktorej i to moto bylo za wysokie.. Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Moim zdaniem moto powinno byc dopasowane i powinieneś się czuć na nim pewnie. Przy tym wzroście o KMX czy o DR to nie ma co myśleć. Skupiłbym się raczej na nie za wielkim ścigaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 ew. kawasaki kmx 125, chociaz znam dziewczyne o podobnym wzroscie dla ktorej i to moto bylo za wysokie.. a co kmx jest az tak niski ja mam 185 cm wzrostu ale jakos jego wysokosc az tak mi nei przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) kolega smigal sendą od 4klasy podstawowki, czyli mial gdzies tyle samo wzrostu i dawal rade Edytowane 10 Marca 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 moze jakis chopper :banghead: Niskie sa te krążowniki ... Jesli chodzi o enduro, to moze ta Honda XL 125 ... fakt, jest niska, ale niewiadomo czy i tak nie bdzie miala problemow ...Pozdrawiam :biggrin: Piekna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ... hmmm, przy motocyklu terenowym jest jeszcze problem odpalania i ewentualnego podnoszenia ;) więc może środek ciężkości mógł by być nieco niżej. Może mała Honda Rebell albo Yamaha SR (250)? Miałam znajomą która mimo niewielkiego wzrostu całkiem dobrze sobie radziła na Rebelce.... Pozdrawiam. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja proponuje honde rebel 125 moja siostra ma taki sprzet (158cm wzrostu i 52kg wagi) mysle że to moto jest idealne do nauki niski środek cięzkości mała masa a pozatym to jest praktycznie bez awaryjne i ekonomiczne 4T!!! rebelki sa tanie za 3000-3200zł można wychaczyc całkiem ładną sztuke z 96-98 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) wg mnie to : Honda RebelSuzuki GN 125-250Yamaha SR 125-250Kawasaki Eliminator 125.. nie mam pojęcia co jeszcze by podchodziło.. chyba że ścigawki to TZR, RS, NSR, CBR 125.. z enduro raczej chyba kiepsko przy tym wroście, może koleżanka będzie sięgała palcami ale co z tego jeśli nie będzie mogła utrzymać sprzęta na nodze.. ? Edytowane 16 Marca 2007 przez krzychuu_ktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragip Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 dzieki wszystkim za propozycje :icon_mrgreen: dam liste i niech juz sobie wybiera i testuje co by jej paswało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi