Stifler Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Musze odblokować skuterek ale nie wiem w których miejscach są blokady a nie chce go niepotrzebnie rozbierać. Jak ktoś wie gdzie są blokady i jak je zdemontować to prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Tlumik,wariator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Tlumik,wariator. + przy/w krućcu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 A wiecie może jak odblokować to z wariatora?? Patrzyłem na wydech i od niego odchodzi kawałek zaślepionej rury. Po co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 musisz odkręcić wariator, zdjąć jeden talez i między nimi powinien byc pierścionek metalowy wywalasz skręcasz,wsioten kawałek zaślepionej rury to zawirowywacz, nalezy uciąć to równo z kolankiem i przyłożyć odpowiedni kawałek blachy i obspawać, skuter zupełnie nie do poznania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekVFR Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 To jest Vivacity z 2000 roku. Czy ten skuter nie ma blokady na module?I drugie pytanie? o Jakiej rurce piszesz, gdzie to jest? Z wariatorem sprawdzę, ale nie za bardzo wiem o jakiej rurce piszesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SREX Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 tez mam vivacity z roku 200r jego v-max to 60km/h zdjelem ta tuleje z wariatora oraz odcielem ten kawalek zaslepionej rurki co idzie od kolanka. wie moze ktos co jeszcze zrobic tanim kosztem zeby szedl przynajmniej te 70km/h albo jak zwiekszyc przyspieszenie. a wlasnie wie ktos moze czy vivacity z roku 2000 ma jakas blokade na module? pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi