Blinek Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam!!!! Nie wiedzialem gdzie umiescic ten temat, i dalem go tu. Chce kupic kask uzywany, taki ze szczeka i szybka, taki popularny. Tak gdzies do stowkkii. Moze mi ktos doradzi jaki najlepiej kupic, moze jakies linki (allegro) . Bede wdzieczny. Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Kasku do stówki, to będzie ciężko. Jak nowy to Tornado, albo jakieś Awina, albo używany lepszej firmy. Jeśli byś troszkę drożej dał to móglbyś mieć kask taki jak ten. Wykonany jest z ABSu. TUTAJ Jak za taką cenę to jest super. Zdecydowanie lepszy od Tornado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam!!!! Nie wiedzialem gdzie umiescic ten temat, i dalem go tu. Chce kupic kask uzywany, taki ze szczeka i szybka, taki popularny. Tak gdzies do stowkkii. Moze mi ktos doradzi jaki najlepiej kupic, moze jakies linki (allegro) . Bede wdzieczny. Pozdro!!! Ale nie chcesz w takim kasku jezdzić? Tylko chcesz go ot tak- moze lidl? Bo jak chcesz jezdzic to nie kupuj kasku za 100. Obojetnie czym jezdzisz. Zbycho ma do kupienia kask caberga za dwie stówy ten bedze w porzadku i głowy ci nie urwie jak bedziesz jezdził. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jeśli chcesz tanio kask kupić, to może spróbuj używany. Czasami taka okazja się trafi, że szok. Sam teraz kupię jakiegoś staruszka, by w międzyczasie uzbierać trochę sałaty na jakiegoś Nolana (bo tą firme kocham). Mój kumpel np kupił jakiegoś Nolana otwartego za 35 zł! Nie widziałem go, ale chwalił, że spoko, a za tą cenę to przecież cudów nie można oczekiwać. Kask kupił od dealera, który sprowadza samochody, motocykle i co mu się trafi. Nawet byłem dziś u tego gościa, ale nie miał żadnych otwartych. A o szczękowych mówił, że bardzo rzadko miewa. Najwięcej to oczywiście integralne. Poszperaj gdzieś, może się coś trafi. Ale najlepiej to uzbieraj chociaż te 4 stówy i kup coś konkretnego. Greetzz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Po pierwsze: co to za tytuł tematu?? Radzę się nad tym zastanowić!Po drugie: coś mi się zdaję, że podobnych tematów było wiele.Po trzecie: do stówki to możesz jedynie sobie kominiarkę kupić pod kask... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi