Pepper Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ZNalazłem na e-bayu wydech tej firmy. Zna ktoś tę firmę i ich produkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 :icon_evil: Jak tanio to nie trzba jej znaćAle ja osobiście pierwsze słysze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja mam HardKromy Big Straights 3 " kupilem w stanach ta firma sprzedaje bardzo duzo wydechow za oceanem mozna powiedziec ze jest w scislej piatce producentów, jaki model znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 to znana firmazadne jakies zrob to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 http://www.hardkrome.com/ tu masz stronę producentahttp://www.hardkrome.com/Metric/MetricProd...01300%20Retro/S ja kupiłem te wydechy, kupa huku i masa radości :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Kickersy mi się podobają, a na e-bayu sa za ok 350 dala.A w ogóle to głośne sa? Bo w zasadzie to ja bardziej chciałbym poprawić brzmienie, nie chce żeby po trasie dzwoniło mi w bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Bjoern, ja juz wiem, że jednak bez stoperów nie dam rady :notworthy: Hard Krome... sam nazwa już brzmi hard... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Kurcze porypało mi się. te za350 dala to V&H, tamte to prawie 500.A Prałat Ty masz V&H, co z nakładkami? Wiesz te, co chronią przez zjaraniem kamasza?Powaznie bez stoperów nie da rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Kurcze porypało mi się. te za350 dala to V&H, tamte to prawie 500.A Prałat Ty masz V&H, co z nakładkami? Wiesz te, co chronią przez zjaraniem kamasza?Powaznie bez stoperów nie da rady?Bjoern, nie testowałem pod tym kątem, ale na rurę właściwą kolanka nakłada się osłonę na obejmie, która zgrywa się powierzchnią końcówek - takie sobie nakładki, ale wolna przestrzeń jest zachowana. Jak odkręcam, to dźwięk powala z nóg, szczególnie świadków tego procederu. Natomiast przy stałej prędkości 100/120 dźwięk na dłuższą metę męczy uszy... także zainwestowałem w stopery (żaden wydatek, a co trzeba to i tak słyszę). Duzo zależy też od kasku... mój z górnej półki nie jest - Airoh Fly City :) kupiłem taki, bo potężnej postury nie jestem, ale Nolany mają ogromną skorupę zewnętrzną i wygladałbym jak z wodogłowiem ;) Edytowane 8 Marca 2007 przez Prałat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ZNalazłem na e-bayu wydech tej firmy. Zna ktoś tę firmę i ich produkty?Hardkrome to górna półka(cenowo też) w produkcji ukladow wydechowych,( duża oferta dla skuterow śnieżnych)ale robia też wiele innych detali do motocykli takich jak bagażniki, elementy półek, kity gażników,zaciski cham i inne. Główny rynek USA. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusz Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Używam HardKrome 3" Sideburners od około roku. Zalety:- robią piękne wrażenie na oglądających- robią spore wrażenie na słuchających- większa elastyczność silnika Wady:- niskie położenie - przycieram podczas skrętów w prawo, nie mówiąc co się dzieje jeśli akurat trafię na koleinę- BARDZO głośne; bez możliwości wymiany wkładki tłumiącej- spadek mocy Wymieniam w tym roku na BUB Jug Huggers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi