aftys6 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 ja mailem wpaść z kumplami ale postanowiłęm wpaśc na giełdę jakąś kurteche kupic. Za tydzień jak pogoda dopisze to pjawimy sie w kilku w kaziku, chyba ze polecimy w gory świętokrzyskie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Nie wiem Kulus czy dotarła do ciebie wiadomość na gg, więc linka do zdjęć z Kazika też rzucam tutaj :banghead: http://rapidshare.com/files/20697608/Kazik.zip.html Miłego ogladania :( pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 jeszcze raz dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ojaaa szkoda ze nic o tym nie wiedzialem, ale z tego co pamietam byla strasznie kijowa pogoda w lublinie. planujecie jeszcze jakies spotkanka w niedalekim czasie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Pogoda była całkiem ok, a w najbliższym czasie - Toruń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ojaaa szkoda ze nic o tym nie wiedzialem, ale z tego co pamietam byla strasznie kijowa pogoda w lublinie. planujecie jeszcze jakies spotkanka w niedalekim czasie? pozdrawiamTrzeba czytać uważniej posty... pogody coraz lepsze, więc i więcej przejażdżek będzie :bigrazz: A do mnie wczoraj mechanik zadzwonił z wspaniałą wieścią, że moto gotowe (z pięknym nowym łańcuchem) :biggrin: W weekend po niego jadę i już się z nim nie rozstaje... ew. jakieś regulacje po 12 kkm :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi