Adam8888 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 WitamMam Suzuki GS 500 E juz 2 lata i chcialem sprzedac i kupic cos mocniejszego np. cbr f3 lub yamahe fzr . A co wy byscie mi doradzili ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 a właściwie to co chcesz - jeśli tylko nauczyłeś się panować nad motocyklem :bigrazz: nie poleciłbym tylko litrowej sportowej fałki dwójki :> , a poza tym to chyba nie ma istotnego znaczeniapamiętaj tylko, że... pierwsze kilometry na nowym sprzęcie są baaardzo zdradliwe: po poprzednim jeszcze pamiętasz jak się na drodze zachowuje, a ten nowy jest zazwyczaj mocniejszy i jeździ się nim nieco jakby inaczejjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarus Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 To wszystko zalezy od tego ile masz na nowy sprzed pieniedzy, ale mysle ze f3 to dobry wybor... chyba ze chcialbys cos z turystyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusta Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Moj syn przesiadl sie ostatnio z gs500 na gsxr600,bardzo jest zadowolony.Powiedzial mi,ze moto ma duzo lepszy balans,lepiej sie zachowuje w zakretach i ogolnie mowiac lepiej sie prowadzi. Twoj wybor,twoja kasa,gs500 nie bedziesz wiecznie jezdzil,to moto dobre na poczatek.Pzdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Mysle nad ZX 6 lub CBR f3 Ktory bedzie lepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Mysle nad ZX 6 lub CBR f3 Ktory bedzie lepszy ?Nooooo chłopie, daj spokój. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Mysle nad ZX 6 lub CBR f3 Ktory bedzie lepszy ?a do czego? nigdy nie jeździłem CBR, miałem za to Thundercata i prowadził sie świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Mysle nad ZX 6 lub CBR f3 Ktory bedzie lepszy ? Wybór jest oczywisty, bez takich mi tu :) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi