szeryf Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 moto stoi a licznik pokazuje raz 8km/h raz 5 raz 20 itp.jade sobie 40 km/h pokazuje 100 jade 200 pokazuje 30.czasami zalapie i dziala idealnie godzine dwie potem znowu bzikuje godzine i temperature pokazuje ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 moto stoi a licznik pokazuje raz 8km/h raz 5 raz 20 itp.jade sobie 40 km/h pokazuje 100 jade 200 pokazuje 30.czasami zalapie i dziala idealnie godzine dwie potem znowu bzikuje godzine i temperature pokazuje ok. IMO zacznij od posprawdzania wszystkich wtyczek, ewentualnie wiązki pomiędzy szafą a czujnikiem prędkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 I jak uporałeś się z tymi zegarami. Dziś moje zaczęły szaleć. Obroty swoje, prędkościomierz swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 mam to samo w gsxr600 1997r jak jade spokojnie jest wszystko git a jak tylko odkrece manetke licznik mi wariuje predkośiomierz skacze jak zwariowany a obrotomierz zaczyna wariować jak dojdzie do 8000 ktoś wie jaka przyczyna tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 moto stoi a licznik pokazuje raz 8km/h raz 5 raz 20 itp.jade sobie 40 km/h pokazuje 100 jade 200 pokazuje 30.czasami zalapie i dziala idealnie godzine dwie potem znowu bzikuje godzine i temperature pokazuje ok. miałem cos takiego w moim Jajku i przyczyna okazał sie wykrecający impulastor z zębatki , tam gdzie wałek zdawczy jest. Szkoda ze zauwazyłem to dopiero jak mi wybiło dziure w deklu, a licznik juz nie dziaąłal. Moze to jest to?? Odkreć dekiel i w zębatce bedziesz miał wkrecony impulastor zobaczy czy sie rusza czy nie.Jak sie rusa to dokręć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) wymienilem czujnik predkosci i jest ok wszystko,a dziure w deklu juz malutka wybilo ale czaujnik tez dostal musialem wymienic Edytowane 7 Maja 2007 przez szeryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi