yamahadt80lc2 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 faktycznie lady:)tez mi sie podoba:)GRATULUJE:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 taki jakiś dziwny wypicowany :lalag: Teren chyba widział, bo opony terenowe i duża żebatka z tyłu.ja bym to poprost nazwał zadbany i porządie przygotowany do sprzedazy :biggrin: fajny motorek gratuluje Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Tak jak obiecałem w poprzednich tematach zamieszczam zdjęcia nowego motoBardzo ładny sprzęt i gratuluję, szkoda tylko że to nie wersja R, ale i tak powinien służyć ci bezawaryjnie i dawać dużo przyjemności z jazdy. Miałem KLXa 300 więc jak co wal na gg, co będę mógł to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja również gratuluje klx-a. Tym sprzętem napewno ładnie polatasz i wmiare niskie koszty utrzymania to jest plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Gratuluje!! Czy jestes z tego Zwolenia koło mnie ?? Jak tak to mozna by razem polatac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajka Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Gartuluje zakupu. Ja wczoraj też nabyłem 4T i zrobiłem 800km ale było warto.Pozdro Gartuluje zakupu. Ja wczoraj też nabyłem 4T i zrobiłem 800km ale było warto.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmax2 Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 no gratulacje, fajna furka !! :lalag: Ile to ma koników ? klx 250 ma 30km, a ten?I ile daleś jeśli można wiedzieć? :bigrazz: pzdr.! Wiesz co będę szczery przynajmniej z brifu wynika że 31 ale musisz wiedzieć że im większa moc tym większą prędkość maksymalną możesz osiągnąć klx 300 ma większy moment obrotowyod 250 a mnie o to chodziło dałem 5500 i dostałem jeszcze dok do rejestracji i nowy łańcuch z zębatkami pozdrawiam jeśli mogę cię poprosić to zapytaj kolegę który u ciebie ma klx 250 czy nie ma do niego instrukcji Gratulacje.Silnik wygląda jakby ktoś go srebrnym sprayem malował przed zdjęciem :) Witam kolegę masz racje zawsze jak kupie motor to nachodzi mnie ochota żeby go porobić obszyłem siodło i prysnąłem silnik na deklach zapał do malowania przejdzie mi jak tylko poprawi się pogoda Pozdrawiam gratuluje ładna maszyna P.S 300 Km to jest nic ja przejechałem po swoj 650km W JEDNA STRONE A PRZYWIOZłEM GO W GOLFIE KOMBI !!! kombi rulez :biggrin: No jesteś gość mamy podobne zacięcie jak się coś spodoba A co przwiozłeś - pewnie zdjąłeś lagi Pozdro Gratulacje. Motocykl tak śliczny i zadbany ze chyba nigdy nie widzial terenu... ale czas to zmienic! :icon_twisted: Witam kolegę Wiesz jak kupuje motor to mam zapał żeby coś pogrzebać teren widział i to dużo po przywlokłem go z gór od gościa z zza Krakowa obszyłem siedzenie i prysnąłem spajem dekle pewnie ten zapał przejdzie mi jak poprawi się pogoda :crossy: Pozdrawiam kolegę Mnie rowniez interesuje cena tegoz cacuszka ;) GRATULUJE!! :lalag: :) witam kolegę Nie ma co ukrywać dałem 5500zł z dok do rejestrecji dostałem jeszcze łańcuch i zębatki nowe w motorze obszyłem siedzenie i prysnąłem dekle pozdro Fajny, fajny. Tylko taki jakiś dziwny wypicowany :P Teren chyba widział, bo opony terenowe i duża żebatka z tyłu. Witam kolegę masz rację ale jak go przywiozłem to taki nie był Umyłem obszyłem siedzenie i trysnąłem dekle -wiesz nie ma pogody to sie rece trzęsą za jazdą i trzeba je czymś zająć :crossy: a wiesz w ostatniej chwili pojechałem z KRAKóW PO KLX a też sie rozglądałem za dr ką gratuluje fajnego sprzęta Pozdro ja bym to poprost nazwał zadbany i porządie przygotowany do sprzedazy :) fajny motorek gratuluje Witam kolegę kupiłem go właśnie niedaleko Krakowa a jak kupowałem to taki nie był Umyłem, obszyłem siedzenie trysnąłem dekle Pozdrawiam i gratuluję zajebistych terenów do jazdy jakie widziałem u Was Pozdro Bardzo ładny sprzęt i gratuluję, szkoda tylko że to nie wersja R, ale i tak powinien służyć ci bezawaryjnie i dawać dużo przyjemności z jazdy. Miałem KLXa 300 więc jak co wal na gg, co będę mógł to pomogę. Witam serdecznie właśnie o taką osobę mi chodziło Po pierwsze gratuluje obecnego sprzęta- wr -moje marzenie jak na razie z braku funduszu tylko marzenie zachowam do Ciebie Kontakt pytania pewnie zaczną się razem z początkiem sezonu :crossy: A właściwie jeśli możesz sobie przypomnieć to jak odpalałeś zimnego klx- ssanie do końca kilka kopów bez zapłonu czy jak Wiesz miłem w poprzednim roku 2t -zapalał lekko a teraz mam problem bo nie dostałem manuala to może pomożesz Sam żałuje że to nie jest wersja r ale wiesz pewnie jak mało jest tych moto w Polsce a sezon tuż tuż Pozdrawiam Gratuluje!! Czy jestes z tego Zwolenia koło mnie ?? Jak tak to mozna by razem polatac. świetnie że się odezwałeś właśnie o to chodziło Ja znam kazimierskie chaszcze bardzo chętnie razem z tobą polatam wterenie A czym jeździsz bo pewnie jakimś potworem że tylko kurz będę widział Pozdrawiam Gartuluje zakupu. Ja wczoraj też nabyłem 4T i zrobiłem 800km ale było warto.Pozdro Gartuluje zakupu. Ja wczoraj też nabyłem 4T i zrobiłem 800km ale było warto.Pozdro gratuluje zacięcia jeśli byłeś po te huske to o ja pie---lę zajebista pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Wiesz co będę szczery przynajmniej z brifu wynika że 31 ale musisz wiedzieć że im większa moc tym większą prędkość maksymalną możesz osiągnąć klx 300 ma większy moment obrotowyod 250 a mnie o to chodziło dałem 5500 i dostałem jeszcze dok do rejestracji i nowy łańcuch z zębatkami pozdrawiam jeśli mogę cię poprosić to zapytaj kolegę który u ciebie ma klx 250 czy nie ma do niego instrukcjiNo to taniutko daleś za klxa z tego rocznika. Kolege zapytam o tego manuala...:icon_rolleyes:pzdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi