Kuba 89 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy co,ale w asorymencie Plusa nie widze nic motocyklowego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) ten "kombinezon" to przeciwdeszczówka :) i cena jest raczej normalna. pytanie co z trwałością...jszWe wcześniejszych lidlowych tematach był zachwalany. Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy co,ale w asorymencie Plusa nie widze nic motocyklowego......Poprawiłem link w swoim wcześniejszym poście. Teraz powinno być ok. Edytowane 1 Marca 2007 przez Boniek Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jakoś nie moge się przekonać do kupowania czegokolwiek w takich miejscach. Nawet w wiekszych hipermarketach, gdzie w jednym koszu wrzucona jest kupa akcesorii.. Wole dołożyć parę zł i kupić je w profesjonalnym miejscu i najlepiej coś markowego, już sama satysfakcja jest większa. Fakt, pieniedzy mniej, ale jeśli mam później żałować i nie używać w ogóle zakupionego towaru, to wole dopłacić i mieć good stuff. PS. A tak apropo tanich (darmowych) akcesorii. Dziś grzebałem na strychu i znalazłem starą skórę motocyklową po wujku (chyba sprzed 40 lat). Niemal w idealnym stanie! I totalnie wypasiona! Odrestauruje ją troszkę wyczyszczę i będzie jak nówka! Ba! Takiej bym na pewno nigdzie nie kupił! Wiem, ze to nie na temat, ale tak się ucieszyłem z tej kurtki, że musiałem się podzielić moim szczęściem z kimś kto mnie zrozumie :D Przeszukajcie swoje strychy, magazyny, stare kufry (jesli macie) może też się Wam poszczęści :) Greetzz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Taką ładowarkę jak w mają w dyskoncie kupiłem w larssonie, ale odesłałem.Miała się automatycznie wyłączać, nie przeładowywać itp. Gówno i badziew, musiałem mierzyć gęstość elektrolitu czymśtam, żeby nie 'przegiąć' z prądem.Kupiłem to: http://moto.allegro.pl/item154015787_154015787.html i jestem szczęśliwy. Polecam również masło Extra za 1,69zł, lepszy niż kettenspray. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Kaczorowa otwiera fabryke produkujaca kamizelki odblaskowe dla motocyklistow ! Jak myslicie jak szybko ta ustawa przejdzie ??? Pytanie tylko czy skonczy sie na motocyklistach i przypadliem nie obejmie pieszych i samochodziarzy. Jak ktos juz w innym temacie stwierdzil ;A ja mam nieco inny: Minister Giertych nakaże szyć dwustronne mundurki szkolne: jedna strona granatowa do szkoły, druga - oczojebna na ulice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Z tego całego asortymentu z Lidla tylko >ten< produkt wydaje się wart kupienia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy co,ale w asorymencie Plusa nie widze nic motocyklowego...... A pokrowiec na moto??, a pas nerkowy, chusta kurtka i spodnie przeciwdeszczowe?? Dla narciarzy sprzęt?? Pozdr :bigrazz: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Panowie, panowie ja mam pas nerkowy i wcale nie narzekam, pewnie że można wydać 2x tyle na markowy tylko pytanie po co? A ten autentyczne sprawdza sie w akcji :icon_biggrin: Czasami można wyłowić coś ciekawego... i nie koniecznie musi to być badziew :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A pokrowiec na moto??, a pas nerkowy, chusta Moim zdaniem te artykuly sa OK kurtka i spodnie przeciwdeszczowe?? Dla narciarzy sprzęt?? Pozdr :buttrock: reszta to reczej nie dla narciarzy ale bardziej dla rowerzystow ! :icon_mrgreen: Osobiscie nie mialbym do tego zaufania, Zwlaszcza do przeciwdeszczowki. Jezeli jest ktos na forum kto tego uzywa chetnie zaznajomie sie z jego opinia. pozdrawiam :icon_razz: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 z lidla mam kombi przeciwdeszczowe -daje rade, jest mocne ale jego wadą jest to że zajmuje dość dużo miejsca Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ja polecamhttp://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...rowiec_na_motorkupiłem go rok temu, sprawdzał sie bardzo dobrze i po całym roku nie zużył się prawie wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Wiosną zeszłego roku kupiłem w Lidlu kombi przeciwdeszczowe. Używałem kilkakrotnie w ubiegłym sezonie i nawet przy bardzo silnych deszczach kombi spisało się znakomicie ;) W tym roku kupię pas nerkwy mojemu plecaczkowi :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Z tego całego asortymentu z Lidla tylko >ten< produkt wydaje się wart kupienia :crossy: Witamnie mam czasu by tutaj zagladać bo Motor Bros mnie wciągnął ale jak widzę moi koledzy nic sie nie zmienili :buttrock: :biggrin: :lalag: :) Edytowane 2 Marca 2007 przez renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Nie wiem ale chyba coś w tym jest : "Kto tanio kupuje ten kupuje dwa razy" Warto sie nad tym zastanowić. PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ja wczoraj nabyłem drogą kupna dwa pasy nerkowe (dla mnie i mojej drugiej połowy) i kominiarke.Jakosć wydaje się dobra a cena jeszcze lepsza.Dobrze zrobione, myslę że trochę posłuzy. Nawet jakby po sezonie padło to 30 zyli to chyba nie jest wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi