pancur Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Z przodu też masz łożysko.Za kołem pasowym masz jeszcze dystans a za dystansem lożysko. Może ono dawać znać ew nie ustawiłeś idealnie w osi pasa i gdzieś którąś stroną przyciera.Zaprowadź do serwisu jeśli się boisz.Wyjdzie na bank taniej niż kupno pasa. Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinio3 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Z przodu też masz łożysko.Za kołem pasowym masz jeszcze dystans a za dystansem lożysko. Może ono dawać znać ew nie ustawiłeś idealnie w osi pasa i gdzieś którąś stroną przyciera.Zaprowadź do serwisu jeśli się boisz.Wyjdzie na bank taniej niż kupno pasa.faktycznie to słuchać bardziej z przodu,os pasa ustawilem pas na tylnym kole jest na środku a nie był,przy większych predkościach tak nie słychać,i po dodaniu gazu,ale na luzie to jest uuuuu,może stary pas tak ma?sprawdzę te łożysko jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz12 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 czy ktos moze wie co ile km zmienia sie łańcuszek rozrządu w kawasaki en 500 vulkan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Limitem nie sa km lecz wyciagniecie lancuszka. Wysłane z ElDżi Optimus Dżi Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz12 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 ok dzieki ale po czym to poznac ze jest wyciągniety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Słychać. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubis77 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam jestem posiadaczem En400 91 , to mój pierwszy motocykl:) . Mam takie malutkie pytanko .Wydechy są łączone pod silnikiem nie wiem dlaczego i po co ?Czy jeżeli wytnę tą poprzecznż rurę i zamontuję każdy wydech osobno - coś się stanie? Z góry dziękuję za odpowiedz.. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubis77 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) dzięki za szybką odpowiedz.... zayebisste forum :)poradziłem sobie .... bez tego forum!!! Poinformujcie Staszek_sczemu to forum jest martwe!A ta miernota tylko bany umie wstawiać ... nie pomoże a zaszkodzi Diabeł Piszczałka !!! Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Anubis77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masselo Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Pany lata ktoś jeszcze En-em? mam pytanie jakie sa u was V-maxy? z szybami lub bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi