kuba9449 Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 W jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 W jaki sposób? ten sam silnik... tylko inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 W wre siedzi silnik od wr, tylko ma inny moment i moc.Ale bzdet. To dwa inne silniki.Kup dt i lans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Też radze dt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ten sam silnik... tylko inny...Nie napisałem, że są takie same, tyle że inne. Nie o tym temat. Więc powiadacie, że dt... Może macie jakieś ciekawe propozycje? Jeszcze to co mnie od dt odpycha to jej moc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Dokladnie jak kolega @Strzalek. Wieksza czesc motorow co byla mocno blokowana jest u nas w kraju nieodblokowana i ciezko trafic na egzemplarz,ktory rozwija swoja pelna moc. Dt do stuntu starczy. Poszukaj na forum filmiku "Stunt Raiders" tam na filmiku sobie zobacz jak Zwierzu z Chelm Riders smiga na dt. Tez koszt remontow wydaje mi sie w dt bedzie tanszy. Pozdrawiam Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 a przeczytales ze sa 2KM roznicy miedzy DT a WRE?jak chcesz wiecej mocy to pozostaje Ci hard enduro 125cc typu: Hm Cre 125, Husqvarna WR 125, Ktm EXC 125 , TM 125, Gas Gas Ec 125.Tutaj masz moce w granicach 40KM, duzo mniejsza mase, lepsze zawieszenia i.t.d i.t.p Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Wre ma około 32-34Km, dt 24Km, więc gdzie tu są 2 kuce różnicy? Jeżeli dt ma te 28Km to pokaż mi wykres z hamowni gdzie moc dt na kole wynosi powyżej 22Km, lub na sprzęgle nawet te 27Km.Co do hard enduro, to to nie nadaje się do stuntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Myśle, ze nikt nie pokaże Ci tego wykresu... Ale widze, że jesteś przekonany do wre i wiesz co bedzie najlepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Nie poprostu wiem, że jest mocniejsza. Ale jakoś nie mogę sie przekonać w 100% ani do jednego sprzęta ani do drugiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 popatrz klocisz sie z osobami ktore wiedza wiecej od Ciebie ... po co mam mowic, zebys bral DT jak Ty i tak zaraz wyskoczysz z tekstem ze ma 24 km i za slabe ... kup sobie ta Wre albo ... najlepiej wez kup CR500 ona ma duzo koni... bedziesz sie mogl pochwalic przed kolegami motorem, i polamanymi kosciamiPozdrawiam Serdecznie i nie zycze niczego zlego. :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jak to ludzie nic nie rozumieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Y0m0_ Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Wre to duzo nowszy motor projektowany pow 2000r(jesli o te modele chodzi) a dttka nie zmienila sie od conajmniej 10 lat no i ten wyglad moze troche odrzucac.Co do silnika to ludzie sobie chwala i jako taki moto do jazdy po ulicy ew. stuntu powinien sie nadawac Edytowane 9 Marca 2007 przez _Y0m0_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Wygląd dt od 2006r jest nawet fajny. Huska nabardziej podoba mi się 2000-2001. Najbardziej nie martwi fakt, że przesiadając się z quada 50KM na dt nie będę czuł, że ona tam jest. Teraz jak jeżdżę swoją dt to czuje się jak na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi