santi Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Czy ktoś wie gdzie można kupić uszczelke pod głowicę do yamahy dtr 125 96 r.Rozłożyłem silnik i po złożeniu zaczeła cieknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Na pewno w którymś z tych dużych sklepów internetowych. Agmot, Kemot, Olekmotocykle... Na pewno gdzieś bedzie. Tylko pamiętaj!!! Oni dużo produktów nie umieszczają na sronie, trzeba dzwonić i pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) od reki napewno dostaniesz w klasie, larssonie, intermotorsJak bedziesz wymienial uszczelke pod glowica to wymien tez oring i uszczelke pod cylindrem bo ona lubi cieknac od strony wydechu po pewnym czasie jak byla zalozona ponownie.Pozdro Edytowane 26 Lutego 2007 przez Asmodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dowiedz się gdzie w twojej okolicy jest osoba dorabiająca uszczelki i ci ją dorobi, tylko musisz mieć starą na wzór. Ja dałem tak do dorobienia i jest lepiej niż oryginał hehe. Koszt to 30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ja przed wczoraj dałem cylinder i głowice do dorobienia uszczelek: koszt 25 za uszczelke pod głowice, 20zł pod cylinder. Na pewno taniej niż orginalne uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi